Teräsrakenteita kymmenen vuoden kokemuksella

www.mivepa.fi

 

Mivepa Oy on ollut kymmenen toimintavuotensa aikana mukana monessa mielenkiintoisessa projektissa. Yhtiö nojaa tukevasti henkilöstönsä vahvaan ammattitaitoon.

Toimitusjohtaja Juha Väkiparta myöntää, että toimintaympäristö on viime vuosien aikana muuttunut haastavaksi. – Yleinen talouden epävarmuus on oma lukunsa, mutta myös vaatimukset teräsrakentamiselle ovat kasvaneet vuosien mittaan. Vuonna 2014 astui voimaan teräsrakenteiden CE-merkintä. Se tarkoittaa, että teräsrakenteita ei voi valmistaa ilman asianmukaista sertifikaattia. Teräsrakenteet on valmistettava vaatimusten mukaisesti viranomaisten valvomana. Mivepa on sertifioitu toimija alalla ja olemme panostaneet vahvasti henkilöstömme osaamiseen. Näin olemme onnistuneet kilpailun kiristymisestä huolimatta vakuuttamaan asiakkaamme osaamisellamme ja asiantuntemuksellamme. Meillä on äärimmäisen ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö.

Koko ketju toimii

Mivepa Oy:n ydinosaamista on teräsrakenteiden valmistus ja -asennus teollisuuden tarpeisiin. – Suurimpia toimialoja ovat kemian-, elintarvike- ja paperiteollisuus. Meille on syntynyt vuosien varrella pitkäaikaiset asiakassuhteet esimerkiksi Yara Suomi Oy, Teknos Oy ja Valmet Automotive Oy:n kanssa, projektipäällikkö Kai Elo kertoo.

Molemmat ovat sitä mieltä, että Mivepa Oy:n vahvuus on joustavuus ja ketteryys. – Aikajana tarjouspyynnöstä tilaukseen ja toimitukseen on lyhentynyt huomattavasti. Asiakkaat tietävät, että olemme joustava ja ketterä toimija, joka pysyy aikataulussa tiukassakin paikassa. Edellytyksenä toki on, että meillä on hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa yhteistyö sujuu puolin ja toisin. Kun koko toimitusketju toimii, kaikki pärjäävät, Väkiparta painottaa.