oskun_rekkapesu_solid_house_300_CMYK

Tiellä kulkeva ajoneuvo on yrityksen käyntikortti

Kelien kuivuessa ja talvihiekoituksen pöllytessä kuljetusajoneuvon puhtauteen olisi hyvä kiinnittää erityistä huomiota. Oskun Rekkapesu & Huolto tarjoaa laadukkaat sisä- ja ulkopesut sekä perushuollot kaikelle raskaskalustolle, mikä mahtuu ovesta sisään. Samoissa tiloissa on myös rengas- ja varaosamyyntiä sekä renkaanvaihtopalvelua. Asiakkaan pyynnöstä kuljetusajoneuvo voidaan myös katsastaa.

Yrittäjä Osku Mäkinen on johtanut pesu- ja huoltoliikettä jo 18 vuotta, ja tyytyväiset asiakkaat käyvät yhä edelleen kaikkien vuosien jälkeen pesettämässä ajoneuvonsa hänen luona. – Ihmiset ovat olleet mielissään laadukkaista pesuistamme, ja olemme ansainneet asiakkaidemme luottamuksen pitämällä lupauksemme.

Mäkisellä on hienot, suuret tilat erinomaisella sijainnilla Naantalin sataman lähistöllä, missä raskaskaluston liikenne on suurimmillaan. Isolle pihalle on helppo ajaa, ja naapurissa sijaitsevassa lounaskahvilassa voi syödä maittavan aterian samalla kun odottaa autoa pesusta.

Mäkinen painottaa, että hyvin hoidettu kalusto palvelee pitkään. – Kun ajoneuvo pestään ja huolletaan säännöllisesti, elinikä pitenee. Lisäksi on muistettava, että tiellä liikkuva ajoneuvo antaa ensivaikutelman yrityksestä. – Epäsiistin ja rähjäisen näköinen rekka tuskin on sitä parasta mainosta.

Kyse ei ole pelkästä pesusta, vaan myös kaluston kunnosta. Mäkisen mukaan huoltoja ei saisi laiminlyödä, sillä ennakoiva huolto on halvinta remonttia. Rikkinäinen rekka ei myöskään paljoa kuljettele.