a-tiilikate_3_solid_house

Tiilikatosta on moneksi

Tutustu yritykseen www.a-tiilikate.fi

A-tiilikate Oy ja A-tiilikateasennus Oy ovat perinteikkäitä perheyrityksiä, jotka sekä valmistavat että asentavat korkealaatuisia betonikattotiiliä. Toiminta kattaa koko Suomen minkä lisäksi yritys harjoittaa vientiä myös Baltiaan ja Venäjälle.

A-tiilikatteen toiminta kulminoituu kahden tuotteen ympärille; perinteisen kaksiaaltoisen Aura-kattotiilen ja tasaisen, pelkistetymmän Aava-tiilen, joka sopii hyvin yhteen modernin arkkitehtonisen ilmeen kanssa. Betonikattotiilien värikirjo on laaja, samoin laatuluokitus. Yrityksessä on kehitelty mm. erityinen strong-tiili, joka ylittää yleiseurooppalaiset normivaatimukset puolella ja kestää siksi hyvin myös ankaria pohjoisia oloja. Kattotiilien ja niihin liittyvien tarvikkeiden ohella A-tiilikate tarjoaa asiakkailleen kaiken heidän tarvitseman suunnittelusta asennukseen.

a-tiilikate_katto_solid_houseBetonikattotiilien käytöllä on Suomessa pitkä historia ja siksi myös tuotteen hyödyt ovat hyvin tiedossa. Vaikka materiaali näyttääkin ulospäin arvokkaalta, ei se ole sitä kukkarolle, toisin kuin usein luullaan. Tiilikatto on myös äänetön ja pitkäikäinen, hyvin pidettynä sen käyttöikä yltää jopa 50–70 vuoteen. Huolloksi riittää yleensä käynti katolla noin kerran vuodessa, jolloin tarkastetaan mahdolliset vauriot ja kattoturvatuotteiden kiristykset. Yrittäjä Hannu Hakala muistuttaa, että tarkastukset ovat jo lakimääräisiäkin ja niiden avulla varmistetaan, että esimerkiksi nuohoojat voivat suorittaa työnsä katolla turvallisesti ja terveyttään vaarantamatta.