KTI Partners Oy on nuorekas, kehittyvä ja nykyaikainen, täyden palvelun tilitoimisto.

Myös tilitoimisto voi olla nuorekas

www.tilitoimistoturku.fi

 

 

 

 

Sanna Bang ryhtyi yrittäjäksi jo parikymppisenä. Hän luotsaa tilitoimisto KTI Partners Oy:tä raikkaalla ja nuorekkaalla otteella.

Sanna on pitkän linjan yrittäjä, joka lähti yrittäjäpolulle jo parikymppisenä. – Olin aiemmin toisen tilitoimiston palveluksessa ja astuin oman yrityksen puikkoihin vuonna 2002 asiakkaiden pyynnöstä, hän kertoo. Sanna onkin luotsannut vuosien ajan menestyksekkäästi tilitoimisto Sanna Bang Oy:tä. Eteenpäin suuntautuva meno on hänelle tärkeää. – Muutamme vuodenvaihteessa uusiin tiloihin, jotta voimme jatkossa toimia yhteisissä tiloissa uuden yhteistyökumppanimme kanssa. Kotisivut tulevat kokemaan radikaalin muutoksen ja ammattitaitoista väkeäkin tarvitaan lisää, joten rekrytoimme parasta-aikaa uusia osaajia.

Uusi nimi, uudet tuulet

Alunperin jo vuodesta 1990 toimineen yhtiön uusi nimi on KTI Partners Oy. – Tulemme kehittämään toimintaamme, jotta voimme vastata kysyntään ja palvella asiakkaitamme entistäkin tehokkaammin ja monipuolisemmin, Sanna valottaa.

Millainen uusi tilitoimisto on? – KTI Partners Oy on nuorekas, kehittyvä ja nykyaikainen, täyden palvelun tilitoimisto. Yrityksemme toiminta on vahvassa kasvussa ja siksi tarvitsemme tiimiimme lisävahvistukseksi ammattitaitoisia tekijöitä, kuten taloushallinnon asiantuntijaa / KLT kirjanpitäjää. Asiakkaille haluamme olla täyden palvelun tilitoimisto. Se tarkoittaa, että meiltä saa apua kirjanpitoon, palkanlaskentaan, verotukseen ja tilinpäätöksiin. Autamme myös yksityishenkilöitä veroilmoitusten täyttämisessä ja muissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Jatkossa palvelupaletissamme ovat mukana myös perintä- ja laskutuspalvelut. Uutta on myös rahoituspalvelu, jonka avulla yritys voi kotiuttaa laskut rahaksi heti. Tarjoamme myös muitakin rahoituspalveluita yrityksille. Haluamme tehdä asioinnin yrityksille ja yrittäjille mahdollisimman helpoksi. Se tarkoittaa, että kaikki mitä yrittämiseen tarvitaan, löytyy saman katon alta.

Sähköinen taloushallinto on tätä päivää

Sähköiset palvelut ovat luonnollisesti tänä päivänä hyvin tärkeässä roolissa. – Sähköinen taloushallinto tarkoittaa, että kaikki ostolaskut, tiliotteet ja jopa käteiskuitit kulkevat meille sähköisesti pilvipalvelun avulla. Näin vältetään ikävä kuittisavotta. Sähköiseen arkistoon tallennetaan myös kaikki yrityksen asiakirjat kuten pöytäkirjat, verotuspäätökset, sekä muut arkistointia vaativat dokumentit.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös paperittoman tilintarkastuksen, kun tilintarkastajalle voidaan antaa omat tunnukset järjestelmään. Kannustamme asiakkaitamme siirtymään sähköiseen taloushallintoon ja yhä useampi onkin lähtenyt jo mukaan. Käytössämme on laadukkaat ja monipuoliset taloushallintojärjestelmät, jotka mahdollistavat reaaliaikaisen kirjanpidon, mikä ansiosta yrittäjälle jää enemmän aikaa itse yrittämiseen.