pihakaivo

Toimiva kokonaiskonsepti on turvallinen vaihtoehto palvelunsaajalle

Suomen Pihakaivo Oy ratkoo jätevesiasiat avaimet käteen -toimituksilla, nopeasti ja vaivattomasti. Työt räätälöidään aina tapauskohtaisesi asiakkaalle, sillä jätevesien puhdistuksia koskevat määräykset ja vaatimukset vaihtelevat alueellisesti. Siksi yrittäjät Juhani Rinne ja Mika Ruohonen kokevat tärkeäksi tutustua asiakkaan kiinteistöön. – Emme halua myydä sikaa säkissä, vaan tehdä perusteellisen kartoituksen ja sen perusteella tarjota asiakkaalle sopivaa ratkaisua, Ruohonen toteaa.

Yrityksen päätuotteet ovat suodatuskentät ja panospuhdistamot, joiden soveltuvuus kohteessa pitkälti määrittyy kiinteistön sijainnista sekä alueen määräyksistä. Laitteet ovat helppohoitoisia ja vaativat tyhjennystä kerran pari vuodessa. Kehittyvän alan myötä esimerkiksi panospuhdistamoita on helppo ohjata modeemilla etänä, ja näin ollen niitä voi seurata toimistolta käsin. – Voimme tarjota kokonaisvaltaisia huoltosopimuksia, ja valvoa puhdistamon toimintaa tarkasti asiakkaan puolesta. Vian ilmetessä meille tulee hälytys, ja pystymme ensisijaisesti etänä tutkimaan mitä on tapahtunut, vain tarvittaessa käymme paikan päällä. Asiakas pääsee hyvin helpolla, Ruohonen kertoo.

Ainutlaatuiset palvelut, toimivat yhteistyökanavat sekä viimeisen päälle hiottu konsepti ovat molempien yrittäjien mukaan ne keinot, joilla Suomen Pihakaivo on selvinnyt markkinoilla. – Meillä on luotettavat, kotimaiset tavarantoimittajat ja koulutetut kumppanit, jotka asentavat laitteemme asiantuntemuksella. Me vastaamme kokonaisuudesta alusta loppuun, ja toimivalla konseptilla se on tilaajalle helppoa ja turvallista.