Toteuta unelmiesi keittiöremontti Noblessa-keittiöiden avulla

NOBLESSA_190x57

www.noblessakeittiot.fi

 

Euroopan suurin keittiömerkki, Noblessa, on saapunut Poriin. Tammikuussa 2015 Antinkadulle avattu keittiöliike tarjoaa tinkimätöntä laatua ja laajan valikoiman keittiökalusteita jokaisen makuun. Noblessa-keittiöistä saa 52 erilaista työtasomallia eri kuoseissa, 17 eri runkoväriä sekä kattavan valikoiman vetimiä. Sisustuskoulutuksen käynyt ja seitsemän vuoden kokemuksen alalta omaava kauppias Anne Somero on erityisen ihastunut Noblessan tarjoamiin yksityiskohtiin ja räätälöityihin ratkaisuihin. – Kaikki on loppuun asti ajateltu viimeistä yksityiskohtaa myöden. Myös ergonomia on otettu huomioon tarjoamalla erikorkuisia keittiötasoja. Se on yleinen eurooppalainen tapa valmistaa keittiöitä, kun taas Suomessa käytetään aina samaa standardikorkeutta.

Noblessa-keittiöt tarjoaa kokonaisvaltaisen keittiöpaketin, joka sisältää kodinkoneet, altaat ja liesituulettimet. Kaikki saapuu asiakkaan ovelle kätevästi yhdessä kuormassa. Ennen asentamista Noblessan asentajat voivat purkaa vanhan keittiön, tehdä lattiapäällysteet, seinät ja muun tarpeellisen avaimet käteen -periaatteella. – Meidän kautta saa myös sähkö- ja putkimiehen, joten voimme tarjota kaiken tarpeellisen saman katon alta, suunnittelusta lähtien.

Keittiö on kodin sydän, mutta silti ihmiset saattavat suhtautua varauksella keittiöremonttiin. – Moni pelkää hintalappua, mutta jos haaveissa on uusi keittiö, kannattaa aina tulla pyytämään tarjousta. Sitä saattaakin yllättyä hinnasta. Moni kuvittelee, että uusi keittiö on todella kallis projekti, mutta edullisemminkin saa näyttävän näköisen kokonaisuuden. Noblessa-kauppiaat ostavat tuotteet suoraan valmistajan tehtaalta Saksasta ilman välikäsiä, joten voimme tarjota keittiöitä kohtuuhintaan, Somero toteaa. Noblessa työllistää Suomessa tällä hetkellä jo yli sata alan ammattilaista.

Noblessa-keittiöissä vahva ammattitaito takaa erinomaisen palvelun, ja asiantunteva henkilökunta tietää, miten keittiöremontti kannattaa toteuttaa. – Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisen ja toimivan keittiön. Jokaiselle löytyy varmasti juuri se sopiva ratkaisu, joten kannattaa ehdottomasti tulla käymään.