eerservice_solid_house

Trukin huolto on turvallisuuskysymys

EER Service Oy tarjoaa trukkien huolta- ja korjauspalveluita, joita täydentävät varaosien ja varusteiden myynti sekä trukkien vuokrauspalvelu. Halliin ovat tervetulleita kaikki trukkimerkit ja koneet koosta huolimatta.

Huolto sujuu kokonaisvaltaisesti ja huolettomasti Liedon hallissa, mutta rikkinäisen koneen viat pyritään korjaamaan asiakkaan luona, jotta työ voisi jatkua mahdollisimman nopeasti. Asiakkaan menetetty työaika on menetettyä rahaa, ja rikkinäinen trukki voi pysäyttää työnteon täysin. Siksi EER Service huolehtii siitä, että apua saa nopeasti. Suurempien vikojen korjaaminen voi vaatia enemmän aikaa, mutta trukkien vuokrauspalvelu pelastaa onneksi asiakkaan päivän.

Yrittäjä Marko Eertamo painottaa kuitenkin, että säännöllinen huolto minimoi hajoamisen riskin. – Perusteellisellä huollolla voidaan ehkäistä rikkikulumiset ja tarpeen vaatiessa vaihtaa kuluneet varaosat uusiin. Se on huomattavasti edullisempaa kuin ison vian korjaaminen. Nostovälineet tulisi myös turvallisuuden näkökulmasta tarkastaa kerran vuodessa.

Ammattiylpeys on vienyt Eertamon pitkälle, ja hän kertoo edelleen nauttivansa työstään ja viihtyvänsä asiakkaidensa parissa. – Toimivasta asiakassuhteesta kannattaa pitää kiinni molemmin puolin. Olen aina tehnyt parhaani laadukkaan työn puolesta ja kiitokseksi olen saanut pitkäaikaisia ja mukavia asiakkaita.