takkauunit

Tunnelmallista lämpöä ympäri vuoden

Tulisijan valinnassa käyttötarkoitus on tärkein huomioon otettava asia. Takka hankitaan nykyään tunnelmanluojaksi tai lisälämmitykseksi kovia pakkasia varten. Sen tarkoitus pääasiallisena lämmöntuottajana on harventunut. Varaavat takat olivat pitkään tulisijojen ykkösvaihtoehto niiden kyvystä tarjota pitkää ja tasaista lämpöä. Nopeasti lämpenevä kiertoilmatakka on erinomainen apulämmön lähde, jonka lämpöteho on säädettävissä.

takkauunit2Marko Piilola tietää myös, että tulisijan ulkonäkö on tärkeä piirre, johon ihmiset kiinnittävät huomiota. Siksi on tärkeää valita omaan kotiinsa sopiva ratkaisu, joka koristaa taloa sen koko eliniän. Turun Takkauunit Oy omaa monipuolisen valikoiman takkoja, jotka toiminnaltaan, kooltaan ja malliltaan eroavat toisistaan. Valikoimasta löytyy yli 500 eri tulisijaa, joiden lisäksi asiakkaalle voidaan suunnitella aivan oma malli.
– Kysymme asiakkailta, mikä takan käyttötarkoitus on ja asiantuntijoina neuvomme heitä tulisijojen eri ominaisuuksissa. Asiakkaan on helpompi valita oikea takka, kun hän tietää mikä vastaa hänen tarpeita. Toimimme asiassa joustavasti ja nopeasti. Takka voi olla käyttökunnossa jo kolmen viikon päästä tilauksesta ja asennus onnistuu ammattiasentajien toimesta.

Erikoisliikkeen vahvuus on laaja tuoteosaaminen..

Erikoisliikkeen vahvuus on laaja tuoteosaaminen, ja Piilola onkin huolissaan ihmisistä jotka ostavat tulisijansa netistä ja ryhtyvät itse asentamaan sitä. Mitkään säännökset eivät vaadi tulisijan asentamista ammattilaisen toimesta, mikä on suorastaan vaarallista. Tulisijan ja hormin yhteensopivuus tulisi varmistaa ammattilaisen avulla, sillä maallikko ei sitä voi tietää. Väärin asennettu tulisija voi pahimmassa tapauksessa johtaa hengenvaarallisiin tilanteisiin.

– Kun alan ammattilainen hoitaa tulisijan hankinnan ja asennustyön, asiakas voi nauttia uudesta tunnelman luojasta ja sen tuomasta lämmöstä rauhallisin mielin.