DSC00244

Tuotteet tutuksi showroom-myymälässä

Monipuolisia sähköasennuspalveluita sekä yrityksille että yksityisille tarjoava Kelosähkö Oy palvelee asiakkaitaan lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Muutama vuosi takaperin yritys avasi Espooseen myös oman showroom-näyttelytilansa, jossa on esillä useimpien valmistajien valaisimia tarvikkeineen. – Myymälä tukee toimintaamme hyvin. Asentajat voivat ohjata asiakkaamme tänne tutustumaan erilaisiin tuotteisiin, joiden tarjoamat mahdollisuudet näkee käytännössä paljon paremmin kuin vain nettisivujen kuvia selailemalla, toteaa Kelosähkö Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Vesa Peltomaa.

Showroomista löytyvää tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti, jotta esillä olisivat aina markkinoiden uusimmat ja kysytyimmät mallit. Etenkin led-tekniikan kehitys on tänä päivänä niin huimaa, että uusia aiempaa edullisempia ja laadukkaampia malleja tulee jopa parin kuukauden välein.

Tuotteiden ohella Kelosähkö Oy:n myymälässä asiakasta on vastassa myös palvelualtis sähköalan ammattilaisista koostuva henkilökunta, joka auttaa oikeiden ratkaisujen löytämisessä. – Palvelemme asiakkaitamme hyvin ja hoidamme työt alusta loppuun saakka lyhyellä toimitusajalla. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jotta he olisivat alansa huippuosaajia, Peltomaa kertoo. Kolmekymmentä vuotta sähköalalla ollut Peltomaa arvostaa henkilöstöään muutenkin erittäin paljon. – Työntekijät, joihin voi luottaa, on mielestäni firman ehdoton voimavara. Yrityksen menestyminen vaatii pitkää työpäivää, sinnikkyyttä ja jatkuvaa kehittymistä, mutta töissä on mukava olla, kun ympärillä on näin loistava porukka, toimitusjohtaja kiittelee.