turunyrityssiivous

Turun puhtain

Hyvän siivousliikkeen tunnistaa sen pitkäaikaisista ja tyytyväisistä asiakkaista. Luotettava toimija vastaa rehellisesti siihen, mitä asiakas tarvitsee, eikä laskuta turhista töistä. Erinomainen asiakaspalvelija luo tarkat suunnitelmat siivousurakasta ja vastaa asiakkaan puheluihin 24/7. Tervetuloa asiakkaaksi!

Eva-Stina Laine aloitti uransa siivoojana 1970-luvulla ja on ahkeruuden myötä edennyt alalla sekä tavoittanut nykyisen yrittäjän statuksensa. Hän perusti oman siivousalan yrityksensä 22 vuotta sitten ja on tasaisesti kasvattanut toimintaansa työllistäen tänään sata työntekijää ja palvellen asiakkaita laajasti eri paikkakunnilla. Laine on yhä edelleen hyvinkin aktiivinen siivoustöissä, sillä into työhön ei vuosien aikana ole hävinnyt. Puhtaan lopputuloksen näkeminen on edelleen yhtä palkitsevaa kuin uran alussakin.
Turun Yrityssiivous Oy:n toiminta muodostuu tilaustöistä ja sopimussiivouksista. Sopimussiivoukset perustuvat pitkäaikaisiin sopimuksiin ja tilaustyöt ovat suurimaksi osaksi kertaluonteisia töitä, kuten esim. lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoidenpesut, ilmastointiputkien sisäpuoliset puhdistukset sekä rakennusten loppusiivoukset.

Liiketoiminta suuntautuu pääasiassa yritysten siivouksiin. Joitakin palveluja on toki kotitalouksillekin tarjolla. Näitä ovat mm. omakoti- ja rivitalojen kattojen pesut ja käsittelyt, huonekalujen ja sohvien pesut ilmastointiputkien puhdistukset, muuttosiivoukset, sekä erilaiset suursiivoustyöt.
Yritykselle myönnettiin yhdeksäntenä siivousliikkeenä Suomessa Clean Card, mikä on siivouksen sertifioitu laatujärjestelmä ja yksi osoitus yrityksen laaduntuottokyvystä.

turunyrityssiivous2Referenssit puhuvat puolestaan

Turun Yrityssiivouksen ensimmäinen asiakas oli Muotitalo Halonen, joka edelleen käyttää siivouspalveluita säännöllisesti. Muita sopimusasiakkaita ovat lääkärikeskukset, apteekit, vanhainkodit, päiväkodit. Asiakkaiden toimiala on varsin laaja. Suurin yksittäinen asiakas on Turun Logomo, iso tapahtuma-areena ja toimistokompleksi. Logomo on Suomen kolmanneksi suurin tapahtumajärjestäjä ja siivous toimii talossa käytännössä ympäri vuorokauden.
Pitkäaikaisten asiakkaiden luottamus Turun Yrityssiivouksen tarjoamiin palveluihin osoittavat työn laadun olevan mitä mainioin. Laine painottaa, että siivoojan työ vaatii jatkuvaa kouluttautumista ja äärimmäisen hyvää materiaalituntemusta.
– Alan arvostus on viime vuosina parantuntut huimasti. Ilman siivouspalveluita oltaisiinkin pulassa, eikä työ ole niin helppo kuin ihmiset luulevat, vaan vaatii ammattitaitoa, ja myös siivoojan omaa työn suunnittelua sekä harkintaa. Itse olen erittäin ylpeä henkilöstöstäni ja kehoitan myös työntekijöitäni aina arvostamaan omaa ammattitaitoaan. Oman työn jäljestä on osattava nauttia.