rakennusliike-k-hämäläinen-300-dpi-cmyk

Turun työllistynein remontoija

Rakennusliike K. Hämäläinen Oy tekee todennäköisesti eniten remontteja Turussa, ja ihme kyllä vielä enemmän uudisrakentamista, vaikka alan tämänhetkinen trendi on päinvastainen. TVT-Asunnoille on tehty 250 huoneistoremonttia, keskustan lähellä rakennetaan 14 rivitaloa, ja kirsikkana kakun päällä rakennusliike rakentaa myös kahta omakotitaloa. – Täytyy olla tyytyväinen hyvistä yhteistyökumppaneista, jotka työllistävät meitä, puhumattakaan työntekijöiden työnlaadusta, jonka tähden palveluitamme halutaan käyttää yhä uudelleen, yrittäjä Kari Hämäläinen toteaa.

Vuonna 1991 perustettu rakennusliike toimii Varsinais-Suomessa, ja on työkapasiteettinsa koosta huolimatta ketterä ja nopea reagoimaan muutoksiin. Yritystä on kasvatettu aktiivisesti viimeisen kahden vuoden aikana, ja rakennusliike on myös onnistunut laajentamaan toimintaansa teolliseen rakentamiseen. – Asiat ovat hyvällä mallilla ja uskon meidän kasvavan vielä reilusti tulevina vuosina. Haaveena olisi rakentaa kerrostalo tulevaisuudessa ja uskon meidän pääsevän tavoitteeseemme tasaisen kasvun myötä.

Kesäkuun lopussa valmistuvat, korkeatasoiset rivitalot ovat myynnissä, ja odottavat sopivaa asukasta. Kooltaan ne ovat 78–88 neliötä ja niihin on asennettu maalämpö. – Olemme panostaneet erityisen paljon rivitalojen laatuun. Ne ovat hyvällä sijainnilla lähellä keskustaa, ja varaamalla omansa ajoissa voi vielä vaikuttaa materiaaleihin sekä yleisilmeeseen.