Eupart_solid_house_magazine_300_CMYK

Turvallisuus on ykkösasia

Työturvallisuusasiat ovat pitkään olleet tapetilla, mutta valitettavan moni pitää turvallisuutta itsestäänselvyytenä. Länsi- ja Etelä-Suomen alueella jo 25 vuotta toiminut perheyritys Eupart Oy haluaa omalta osaltaan lisätä tietoisuutta työturvallisuuden tärkeydestä. – Teemme telineitä ja sääsuojia helpottaaksemme rakentajan työtä. Turvavälineet ja telineet tuovat työpaikalle turvaa, mutta kaikki lähtee kuitenkin omasta asenteesta. Kaikkein paras keino ehkäistä työtapaturmia on muistuttaa ihmisiä työturvallisuudesta ja pitää tietoisuutta yllä, muistuttaa Jaana Kuusilehto.

Eupartin rakennustelineet ovat kysyttyjä rakentajien keskuudessa. Tällä hetkellä Eupart on mukana Porin keskustaan pystytettävän Satakieli-lavan rakennustöissä. Sielläkin yrityksen osaavat rakentajat varmistavat telineiden turvallisuuden jo niiden pystytysvaiheessa. Eupartin kaltaiselle eristystyön ammattilaiselle turvalliset työpuitteet ovat välttämättömät, siksi yritys käyttääkin kohteissaan omia telineitään. Näin yritys voi olla varma työn turvallisuudesta.

Perustamisestaan lähtien eristys- ja telineiden rakentamistöihin keskittynyt Eupart tarjoaa yhteistyössä Hensto Oy:n kanssa uutuutena rakentajille sääsuojausta. Huputetut telineet suojaavat kohdetta ja työmiehiä tuulelta ja sateelta, ja kaunistavat remontoitavaa julkisivua. Joustavasta palvelustaan tunnettu Eupart palvelee asiakkaita Kiukaisissa, yrityksen yhdyshenkilöitä löytyy lisäksi Raumalta ja Porista. – Ottakaa rohkeasti yhteyttä, Kuusilehto naurahtaa.