protecton_solid_house

”Turvan verran muita edellä”

Yhä useampi yritys ymmärtää työturvallisuuden tärkeyden ja pyrkii suojelemaan työntekijöitään odottamattomilta tapaturmilta. Protecton työskentelee päivittäin työsuojelun parissa kehittäen turvallisia ratkaisuja julkishallinnon laitoksille ja yrityksille ympäri Suomen. Valikoimasta löytyy henkilönsuojaimia sekä työ- ja huomiovaatteita päästä jalkoihin.

Tärkeän tuoteryhmän muodostavat putoamissuojaimet, niin rakenteisiin kuin henkilöihin liitettävät. Yrittäjä Touko Vuorinen painottaa, että tuotteissa on kyse monipuolisesta tuotemaailmasta, jossa on tiedettävä mitä tekee. Kun olet yhteydessä Protectoniin, saat taatusti turvallisen ratkaisun, jolloin korkeissa olosuhteissa työskentelevä voi keskittyä täysin työhönsä eikä siihen mihin jalallaan astuu. Näin myös työnteko on tehokkaampaa, mikä toisaalta tarkoittaa rahan säästöä.

Protecton tarjoaa myös henkilö- ja putoamissuojaimien käyttöopastusta esimerkiksi asiakaskäyntien muodossa. Yritykset tekevät itselleen palveluksen käyttämällä ammattilaista, joka työskentelee eri suojaimien parissa päivittäin, sillä esimerkiksi huonon putoamissuojaimen käyttö voi olla jopa vaarallisempaa kuin se, että työskentelee ilman suojainta. – Tuotteet kannattaa hankkia erikoisliikkeestä, jotta varmasti saa asiantuntevaa apua ja neuvoa. Erilaisissa marketeissa myydään kaikenlaisia edullisia suojaimia, mutta kukaan ei välttämättä osaa neuvoa niiden käytössä, mikä voi olla hengenvaarallista, Vuorinen kertoo.

Vuorinen on toiminut alalla jo 35 vuotta ja perusti oman yrityksensä vuonna 2010. Hän kokee tärkeäksi kuunnella kenttää ja kehittää valikoimaa tarpeiden mukaisesti. – Henkilökunnan kesken meillä on yhteensä yli sadan vuoden kokemus alalta. Yritämme aina olla turvan verran muita edellä, hän hymähtää.