vs-rappaus-ja-maalaus1-888x589

Julkisivusaneerauksest lisää elinvuosia

Turun talousalueella asunto-osakeyhtiöiden peruskorjaukset ovat yksi suurimmista työllistäjistä rakennusalalla. Usein taloyhtiöiden kassaa rasittavat samaan aikaan ilmenevien massiivisten peruskorjausten tarve. – Työn aloittamista halutaan pitkittää viimeiseen asti, mikä usein lisää korjauskustannuksia entisestään, kertovat VS:n Rappaus ja Maalaus Oy:n omistajaserkukset Anu ja Toni Elo.

Saneerausalanyritysten kesken kilpailu on kovaa ja tarjoajia Turunkin talousalueella on paljon. Edullisen hinnan lisäksi markkinoilla vaaditaan vahvaa ammattitaitoa, kokemusta, joustavuutta ja kattavaa verkostoa.

”Korjausmenetelmiä viedään koko ajan eteenpäin

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy on 1987 perustettu jo toisessa polvessa toimiva pitkän kokemuksen ja ammattitaidon omaava perheyritys. Yrityksen työmailla nähdään sesonkiaikoina 15 omaa miestä ja saman verran vakituisia yhteistyökumppaneita. Erikoistuminen on rakennusten julkisivujen saneerausurakoinnissa. – Arkkitehdit määrittelevät pitkälti tänä päivänä työssämme käytettäviä pintamateriaaleja ja toimintamenetelmiä, selvittää Toni Elo. Kestävyyden kehittämiseksi korjausmenetelmiä viedään koko ajan eteenpäin ja tällä hetkellä kasvu on tuulettuvissa julkisivuissa. Julkisivulevy mahdollistaa ulkokuoren taakse jäävän tuulettuvan ilmatilan, jolloin kosteus ei pääse rakenteisiin. Näin ollen voidaan edelleen pidentää kiinteistön rakenteiden elinkaarta ja rakennuksen ilme päivittyy uudenlaiseksi.

– Suosittelemme myös asukkaita pitämään oman taloyhtiönsä kuntoa silmällä ja viemään asian hallitusten kokouksiin havaitessaan kiinteistössä korjaustarpeita. Kun urakat tehdään ajoissa, säästytään ylimääräisiltä investoinneilta ja säästetään selvää rahaa, kehottaa Anu Elo.