Työmaapalveluiden erikoisosaamista

Bau-Met Oy on tunnettu valtakunnallinen kone- ja laitetoimittaja, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa kuten teollisuutta, kone­vuokraamoita, rakennusliikkeitä ja julkista sektoria. Perheyritys on perustettu vuonna 1972 ja panostaa korjausrakentamisessa käytettäviin tuotteisiin sekä työmaapalveluihin.

rp_baumet_sh-1024x584.jpg

Kuvassa Mika Iivonen

Toimitusjohtaja Marko Eklund kertoo yrityksen omaavan laajan valikoiman alan huipputuotteita, jotka soveltuvat suomalaiseen rakentamiseen. Belgialainen timanttiterien valmistaja Carbodiam on palvellut Bau-Metiä loistavilla, kovalle Pohjolan graniitille kehitetyillä terillä ja segmenteillä. Varastosta löytyy kaikkia yleisempiä teräkokoja erilaisille materiaaleille, sekä asiakkaiden toivomia erikoisteriä.
– Terähankintojen tullessa ajankohtaiseksi meihin kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä.
Eklundin mukaan myös suosittua poraputkien uudelleen segmentointipalvelua kannattaa käyttää. Vanhasta putkesta tulee täysin uuden veroinen ja säästöä kertyy verrattaessa uuden ostoon. Palvelu on lisäksi nopeaa: putki palautuu käyttäjälle usein jo saman päivän aikana.

Niftylift -henkilönostimet

Niftylift -henkilönostimet

Timanttityövälineistä, pölynhallinnasta ja työmaapalveluiden kehittämisestä on vastannut 1.4.2014 alkaen Mika Iivonen, joka on toiminut alalla yli 13 vuotta. Yhteistyö rakennus- ja saneerausliikkeiden kanssa on tuonut uutta näkökulmaa rakennustöiden monimuotoisuudesta ja alan erilaisista tarpeista, joihin on pyritty vastaamaan vahvalla ammattitaidolla.
Pölynhallinta on muodostunut yhdeksi tärkeimmistä toiminnoista työturvallisuuden saralla. Siihen Bau-Metillä on tarjota asiakkailleen kotimaiset huipputuotteet pölynpoistoon ja alipaineistukseen.
– Strong-rakennusimurit esierottelijoineen ovat hinta-laatu suhteeltaan markkinoiden kärkeä.
Alipaineistajat samalta valmistajalta kestävät tarkankin syynin. Tuotteet ovat kestäviä, keveitä, ja toimintavarmoja huipputehoilla.

Eklund kertoo yrityksen tuotteiden edustavan markkinoiden parhaimmistoa. Kattavat huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut sekä pientavaratoimitukset työmaalle koko Etelä-Suomessa täydentävät yrityksen erinomaista toimintaa.
– Kun arvostat laatua kuten mekin ja haluat ammattitaitoista palvelua, olemme palveluksessasi.