Proelman tekee sähköasennustyöt uudis- ja saneerauskohteisiin.

Työn jälki ratkaisee

Sähkö- ja saneerausurakointiin keskittyvän Proelman Oy:n omistaja Juha Halava on tyytyväinen, että sähkötöiden jäljestä tulee asiakkailta hyvin harvoin negatiivista palautetta.

Halavan mukana menestyäkseen kilpaillulla sähköurakointialalla tarvitaan ehdottomasti ammattitaitoa. – On tiedettävä mitä tekee. Meidän vahvuuksiamme ovat työn jälki ja mutkattomuus. Mottonamme on, että hoidetaan sähköasiat kuntoon.

Kolmannen polven sähköasentaja

Halava on kolmannen polven sähköasentaja. – Isoisäni oli koko uransa Turun Asennuspajalla ja isäni aloitti töissä Sähkö Lähteenmäellä, joka muuttui hänen aikanaan myöhemmin ABB Installaatiot Oy:ksi ja siitä vielä YIT:ksi. Itse aloitin työurani myös ABB:llä vuonna 1995 ja yrittäjäksi ryhdyin vuonna 2006. Olen perheemme ensimmäinen sähköalan yrittäjä.

Proelman Oy on vuonna 2011 perustettu kahden ammattilaisen yhteenliittymä. – Olen ollut onnekas, että asiakkaamme ovat löytäneet meidät näin hyvin lyhyessä ajassa. Markkinointimme perustuu nimittäin käytännössä tehtyyn työhön ja puskaradion voimaan.

Sähkötöiden koko kirjo

Proelman tekee kaikenlaisia sähköasennustöitä uudis- ja saneerauskohteisiin sekä alihankintatöitä. – Se, mitä asiakas tarvitsee, toteutetaan. Teemme tarvittaessa myös sähkösuunnitelmat omakoti- ja rivitalokohteisiin. Tuorein saneerauskohde on Motonetin korjaushanke. – Vanhan kohteen ”perkaamisessa” on aina omat haasteensa, sillä eteen voi tulla yli 20 vuoden ajalta mitä erilaisempia sähköasennuksia ja virityksiä. Tässä kohteessa kaikki sujui kuitenkin hienosti, sillä tekijäjoukko oli paikallista ja vanhoja tuttuja. Se auttaa paljon.