Finlight Group Oy on kymmenen vuotta LED-valaistuksen ytimessä toiminut täyden palvelun yritys, joka tarjoaa kumppanuuspohjaista palvelua yritysasiakkaille.

Työtehokkuutta valaistuksesta

www.finlight.fiFINLIGHT_160

 

Asiantunteva valaistussuunnittelija tietää minkälainen valaistus toimii missäkin kohteessa. Kun valaistuksen valitsee oikein, ovat sen edut moninaiset. 

− Mitä enemmän on hyvälaatuista valoa, sitä piristävämmin se vaikuttaa mieleen ja jaksamiseen. Työtiloissa töiden suorittamisen osalta unohdetaan usein tilojen valaistuksen häikäisyarvot, mitkä vaikuttavat työn tehokkuuteen ja siten myös tuottavuuteen, luettelee akaalaisen Finlight Group Oy:n toimitusjohtaja Samuli Sainio. Yrityksille valaistuksen suunnittelevat tavallisesti arkkitehdit, jotka eivät välttämättä ole varsinaisesti valaistuksen asiantuntijoita.

− Yrityspuolella valaistuksen valinnassa tärkeää on myös turvallisuus, mukavuus, tuottavuuden maksimointi ja kustannustehokkaat ratkaisut. LED-valaistukseen vaihtamisen takaisinmaksuaika on tärkeyteensä nähden aina lyhyt, Sainio muistuttaa.

Tavoitteenamme on ajaa suomalaisten etuja. Huonoon valoon on helppo tottua ja siksi siihen pitäisi puuttua ajoissa ja korjata tilanne.

Finlight Group Oy on kymmenen vuotta LED-valaistuksen ytimessä toiminut täyden palvelun yritys, joka tarjoaa kumppanuuspohjaista palvelua yritysasiakkaille. Sen ydintoimintaan kuuluu LED-valaistuksen valmistaminen, maahantuonti sekä valaistussuunnittelu. Yrityksen laadukkaat ja helppokäyttöiset tuotteet ovat tilattavissa myös mittatilaustyönä.

Sainio kannustaa asiakkaita lähestymään yritystä rohkeasti myös puhelimitse: − Meidän asiakkaanamme saat konsultaatiota ja vinkkejä eri tilanteisiin helposti. Tavoitteenamme on ajaa suomalaisten etuja. Huonoon valoon on helppo tottua ja siksi siihen pitäisi puuttua ajoissa ja korjata tilanne.