Rakennuslehtonen-uimahalli-solid_house

Uimahallista panimoon

Tutustu yritykseen www.rakennuslehtonen.fi

Rakennus Lehtonen lähti yhden miehen toiminimestä ja kasvoi nopeasti laajan henkilökunnan sekä hyvän yhteistyöverkoston omaavaksi osakeyhtiöksi. Yritys palvelee isännöitsijätoimistoja, taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja linjasaneerauksien sekä uudis- ja korjausrakentamisen muodossa. Töiden kirjo on laaja aina perustuksista vesikattoon, tai kylpyhuoneremontista omakotitalon rakentamiseen. Yrittäjä Ari Lehtonen on huolehtinut siitä, että yrityksen taitavat ammattimiehet pystyvät tekemään kaiken, minkä asiakas haluaa.

Rakennusliikkeen kädenjälkeä voi ihailla Uudenkaupungin Vakka-Suomen Panimossa, jonka vaikuttava julkisivu jo pelkästään pysäyttää ohikulkijat. Sisätiloihin on haettu vanhan panimon tunnelmaa tiililattian, tulisijan sekä tammesta valmistettujen kalusteiden avulla. Rakennus Lehtonen on onnistunut toteuttamaan toimivan tehtaan ja viihtyisät asiakastilat yhdeksi tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi.

Lehtonen kertoo rakennusliikkeen myös olevan vahvoilla erikoistöissä, ja toteutti muun muassa Laitilan uimahallin sekä Päiväkoti Pikkupoijun laajennus- ja saneeraustyöt. Lisäksi yrityksellä on vuosisopimuksia eri alojen kiinteistöihin, jotka myös vaativat monipuolista osaamista ja vahvaa ammattitaitoa; sairaala ja autotehdas kun käytöltään eroavat toisistaan huomattavasti.

Pelätty linjasaneerauskin tuntuu heti paremmalta, kun Rakennus Lehtosen käyttämä sisustuskonsultti auttaa asukkaita valitsemaan heidän tyyliin sopivat pintamateriaalit, kaakelit ja kylpyhuonekalusteet. Lisäpalvelu on tuonut paljon kiitosta yritykselle. – Olemme jopa muuttaneet vaatehuoneen saunaksi linjasaneerauksen yhteydessä, meiltä onnistuu tosiaan kaikki. Kun haluaa laadukasta rakennuspalvelua, kannattaa soittaa meille.