13389033_10154246322616100_872627398_o

Uudenmaan pinnanpuhaltajat puhdistaa töhryt, katot ja julkisivut

Kiinteistön arvoa alentavat töherrykset puhdistuvat tehokkaasti ja ammattitaidolla Uudenmaan Pinnanpuhaltajien toimesta.

Graffitien poisto on Uudenmaan Pinnanpuhaltajat Oy:n erikoisosaamista pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa koko Uudenmaan alueella. – Poistamme maalit, tussivärit ja muut tiukasti kiinnittyvät väriaineet seinäpinnoista yli 20 vuoden kokemuksella, toimitusjohtaja Miika Isokoski kertoo.

Graffitien poisto on taitolaji. – Graffitien väriaineet ja maalit on osattava poistaa alkuperäistä pintaa säästäen. Meidän tehtävämme on poistaa kiinteistön arvoa alentavat töherrykset tehokkaasti ja auttaa näin pitämään asuinympäristöt siisteinä.

Isokoski kertoo, että yhtiön palveluita käyttävät pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitsevat yritykset ja taloyhtiöt. – Teemme graffitien puhdistuksia liikekiinteistöissä ja yksityisissä taloyhtiöissä.

Jatkuvaa valvontaa

Graffitin poistopuolella yhtiöllä on myös isoja sopimuskumppaneita, kuten HKL. – Osa heidän kohteistaan on sellaisia, joissa on käytävä säännöllisin väliajoin tarkistamassa tilanne.

 

Työ opettaa tekijäänsä

Graffitin poiston oppii vain tekemällä. –  Meillä on remmissä kokeneita tekijöitä, jotka osaavat valita oikeat menetelmät seinään tuhritun maalin ja kohteen pintamateriaalin mukaan. Graffitin tai tagin poistaminen väärillä menetelmillä tai aineilla voi nimittäin osoittautua haastavaksi tehtäväksi. Vääränlainen puhdistusmenetelmä saattaa nimittäin vahingoittaa alkuperäistä pintaa, joka voi tulla kalliiksi, vaikka tahra saataisiinkin poistettua.

13405675_10154246367436100_1893062937_o
Suojaa seinäpinnat etukäteen

Yhtiö tekee myös ennaltaehkäisevää pintojen suojausta, joka on kustannustehokas tapa suojautua töherryksiltä tai minimoida niiden jättämät jäljet. – Puhdas pinta voidaan suojata, jotta graffitien poisto onnistuu jatkossa ilman kemikaaleja. Näin tagienkin poisto nopeutuu ja seinäpinta pysyy likaa hylkivänä.

Tehokasta kattojen puhdistusta ja suojausta

Uudenmaan Pinnapuhaltajat kiipeävät myös katoille, sillä yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat myös kattojen pesut. Isokoski muistuttaakin, että katoista kannattaa pitää hyvää huolta. – Jos katolla on kasvustoa, on korkea aika tilata kattopesu, jotta katolle saadaan lisää elinikää. Sammalhan rapauttaa kattotiilet nopeasti. Katolle kertyy helposti myös muuta ympäristölikaa, jota silmä ei katutasolta välttämättä näe. Kattopesun yhteydessä tiilikatolle voidaan myös levittää suoja-aine, joka tekee katon pintaan suojaavan kalvon. Näin siitepöly ja muu ympäristölika ei enää tartu katon pintaan, vaan  huuhtoutuu sateen mukana pois.

Katon puhdistus tehdään avaimet käteen -palveluna. – Teemme jokaisen kohteen alusta loppuun. Paketti on kustannustehokas ja katon pesun hinta edullinen, kun huomioidaan pesuprosessin tehokkuus ja nopeus. Meidät tunnetaankin nopeasta toiminnasta ja hyvästä työn jäljestä. Organisaatiomme on matala, joten asiakkaan välittämä tietokin kulkee meillä nopeasti, eikä aikaa kulu turhaan byrokratiaan.