Hifimesta_300_CMYK_interpol

Uudisrakentaja, älä unohda äänentoistoa!

Tänä päivänä musiikin- ja television ystävillä on laaja kirjo erilaisia äänentoistoratkaisuja valittavana. Laitteet ovat pieniä ja helposti piilotettavissa, mutta yhtä hyvin niitä voidaan käyttää myös sisustuselementtinä. Parhaimman lopputuloksen saa ottamalla äänentoistolliset asiat huomioon jo rakennusvaiheessa. – Suunnittelu on kaiken A ja O. Kun rakentamisen yhteydessä kotiin halutaan äänentoistoa, ottakaa ajoissa yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä, yrittäjä Ari Laine Hifimesta Oy:stä kannustaa.

Eräs mahdollisuus on rakentaa monihuonejärjestelmä, jolloin eri huoneissa voidaan kuunnella samaa tai eri musiikkia yhtä aikaa. Jokaisen huoneen äänentoisto on tällöin erikseen säädettävissä, ja ohjelmalähteenä voidaan käyttää vaikkapa nettiradiokanavia tai omia musiikkikirjastoja. Järjestelmään voi liittää huoneita jopa 32, tavallisesti kuitenkin muutama huone riittää. Myös saunan, terassin ym. tilojen viihtyvyys kasvaa hyvän äänentoiston myötä. – Äänentoistolaitteet tuovat asumismukavuutta. Kaikki halutut huoneet on mahdollista tehdä, Laine naurahtaa.

Alan erikoisliikkeenä Hifimestan laajasta valikoimasta löytyvät monihuonejärjestelmien lisäksi stereot, kaiuttimet, akustointituotteet ja televisiot – kaikki kodin viihtyvyyttä lisäävät laitteet. Laine toivottaa kaikki, sekä harrastajat että kokemattomammatkin asiakkaat, tervetulleiksi Turussa sijaitsevaan myymälään. – Kuunnelkaa musiikkia! Kun tarvitsette laitteita, tervetuloa meille!