Uusi keittiö 24 tunnissa

Toimivalle ja hyväkuntoiselle keittiölle voi antaa uuden ilmeen helposti vain kalusteiden ovet vaihtamalla. Yhä useampi haluaa parantaa koko keittiön rakennetta, mutta mistä aloittaa, kun kokemusta ei ole?

Aikaisemmin Keittiöjättinä tunnettu Ideal-Keittiöt on palvellut Huittisissa sekä oman kunnan että ympäristökuntien kotitalouksia jo 10 vuoden ajan. Ainutlaatuisen palvelukonseptin ansiosta liikkeeseen voi huoletta astua keittiöremonttihaaveineen ilman valmiita ideoita. Huittisissa vastassa on asiantunteva henkilökunta, joka auttaa toteuttamaan tarpeita vastaavan unelmakeittiön mittojen ja mielivärien mukaan.

Jan-Erik Suoja vinkkaa, että mukaan voi ottaa halutessaan kuvan vanhasta keittiöstä tai pohjakuvan, jolloin ideointi voi alkaa heti. Välttämättömyys ei kuva kuitenkaan ole, sillä Ideal-Keittiöiden palveluihin kuuluu aina maksuton kotikäynti ja suunnittelu. – Kun vesipisteiden ja lieden paikat on katsottu ja tarkat mitat otettu, piirrämme asiakkaalle parikin erilaista vaihtoehtoa, joiden perusteella laskemme tarjouksen. Konsultointi on aina asiakkaalle maksutonta, Suoja kertoo.

Kuumin trendi on käytännöllisyys

Tämän päivän keittiötrendeissä korostuvat Suojan mukaan puujäljitelmäpinnat sekä vaaleat ja lämpimät värit. Tärkeintä on kuitenkin keittiön toimivuus: kodinkoneet halutaan nostaa lattiatasoa ylemmäs turhan kumartelun välttämiseksi, alakaapit ovat vaihtuneet laatikostoihin, laskutilaa on oltava mahdollisimman paljon ja tason pintana suositaan helppohoitoista laminaattia. Laattojen tilalle ovat tulleet rajattomia mahdollisuuksia tarjoavat sisustuslevyt.

Ideal-Keittiöt toteuttaa keittiöremontit kokonaisratkaisuna. Kalusteiden lisäksi saman katon alta löytyvät tiskialtaat sekä Upon ja Electroluxin laadukkaat kodinkoneet. Asennuksen hoitaa ammattitaitoinen asentaja, ja yhteistyökumppanien avulla hoituvat myös vaadittavat putki- ja sähkötyöt, jopa lattiaremontti ja tapetointi.

Anna ammattilaisen asentaa

Parhaimmillaan uusi keittiö on käyttövalmiina vain 24 tuntia ensimmäisestä yhteydenotosta. Oman varaston ansiosta keittiökalusteiden rungot saadaan asennettua heti, kun mitat ovat selvillä. Suojan mukaan keittiöremontin hintakaan ei huimaa päätä. – Moni ensiremontoija on varautunut tuplabudjetilla ja yllättyy iloisesti huomatessaan, että uuden, tilavan ja modernin keittiön saa asennettuna 5 000 eurolla – ja koko remontti hoituu yhdellä ainoalla yhteydenotolla, Suoja huomauttaa. – Kokonaispalvelun sijaan meiltä saa tietysti myös yksittäiset tuotteet. Asennuspalvelukaan ei ole pakollinen, mutta moni tee se itse -mies on joutunut jälkeenpäin toteamaan, että ammattilainen olisi säästänyt paljon aikaa, vaivaa ja murheita.

Keittiökalusteiden lisäksi Ideal-Keittiöiden valikoimiin kuuluvat kaikki kodin kiinteät kalusteet säilytys- ja kodinhoitotiloista kylpyhuonekalusteisiin, komeroihin ja kotimaisen Mirror Linen liukuoviin.