Nikula_solid_house

Uusi yritys, uudet tehtävät

Pasi Nikula on jo 20 vuotta toiminut Tasoite- ja maalaustyö Nikula -nimen alla ja palvellut rakennusliikkeitä uudiskohteissa, kuten ostoskeskuksissa, päiväkodeissa ja muissa suurissa projekteissa. Nikula toivoi kuitenkin toimintansa kylkeen toisenlaista palvelua, ja perusti joulukuun lopussa Pintaurakointi Nikulan, joka keskittyy lähinnä korjausrakentamiseen, remontteihin ja projektinjohtoon. Tarkoituksena on tarjota nopeaa palvelua pienimuotoisempiin urakoihin huoneistoissa ja kiinteistöissä.

Projektinjohto on oleellinen osa uuden yrityksen toimintaa. Nikula valitsee projektikohtaisesti tarvitsemansa rakennusalan palveluntarjoajat ja kokoaa asiantuntevan ryhmän urakan läpiviemiseksi. Tarkoituksena olisi myös tarjota huoltosopimuksia taloyhtiöille, jolloin tarpeet kartoitetaan kerralla ja vaadittavat toimenpiteet suoritetaan asiakkaalle sopivana ajankohtana. Mikäli korjaustarpeita olisi useampia, ne voisi jakaa esimerkiksi vuodelle tai kahdelle vuodelle, jolloin taloyhtiö voisi olla rauhallisin mielin ja tietää, että asiat ovat hoidossa. Nikula uskoo, että taloyhtiöt mielellään käyttävät tuttua ja turvallista toimijaa kaikissa kiinteistön korjaustarpeissa.

Nikula kertoo panostaneensa erityisen paljon hyvään yhteistyöverkostoon, joka koostuu sähkö-, putki- ja kirvesmiehistä. Useimmat ovat tuttuja jo 20 vuoden ajalta, joten ammattitaidosta ei ole puutetta. – Olemme saaneet hyvää asiakaspalautetta luotettavista työmiehistämme ja erinomaisesta työnjäljestä.