Cancotronic_3_solid_house_300_CMYK

Uusia vaihtoehtoja

Tutustu yritykseen www.cancotronic.fi

Laivanrakennusteollisuuden eläessä hiljaisempia aikoja lähti alalla vaikuttava, GTF Freesen laivankansimassoja edustava Cancotronic Oy hakemaan uusia tukijalkoja toiminnalleen. – Halusimme tuoda Suomen markkinoille uuden tuotteen ja sitä kautta päädyimme saksalaisten WALA-Floor-lattialaattojen maahantuojiksi, kertovat yrittäjä Petteri Nurminen ja Cancotronicin logistiikasta vastaava Petri Kanerva.

Keski-Euroopassa jo pitkään käytössä ollut lattialaatta on kestävä ratkaisu kaikkiin kovaa kulutusta vaativiin julkisiin tiloihin, kuten kauppakeskuksiin, urheiluhalleihin tai teollisuuteen. PVC-muovista valmistetut laatat on helppo ja nopea sekä asentaa että tarvittaessa myös purkaa. Jos lattialta kaivataan vesitiiviyttä, voidaan laatat myös kylmä –tai kuumasaumata. Sileys –ja värivaihtoehtoja löytyy lukuisia, lisäksi isompia pintoja on mahdollista saada esimerkiksi yrityksen logoilla varustettuna. WALA-Floor-lattialaatat pehmentävät aina myös tilan äänimaailmaa.

Koska tuote on uusi, on Cancotronicin pääpaino säilynyt silti edelleen laivanrakennusteollisuudessa ja he toimivatkin lähes kaikilla laivoilla, mitä Suomen telakoilla rakennetaan. Yrityksessä kuitenkin toivotaan, että asiakkaat löytäisivät myös uudet WALA-Floor-lattialaatat ja käyttäisivät entistä rohkeammin mielikuvitusta materiaalien hyödyntämisessä. – Kyseisten laattojen käyttömahdollisuudet ovat monet ja niiden avulla saadaan loihdittua näyttäviä pintoja, vinkkaavat Nurminen ja Kanerva.