huuhka

Uutta ja upeaa tulossa, varaa oma kotisi nyt!

Huuhka Oy on rakennusalan moniosaaja, joka on jättänyt jälkensä monen osa-alueen eri projekteissa. Alkujaan vuonna 1987 Huuhka oli vahva tekijä laivatöissä ja telakalla tarjoamalla metalli- ja sisustuspalveluita laidasta laitaan. Upeat sisustukset ovat edelleen ajankohtaisia, ja omalla tuotantolaitoksella Sauvossa työstetään puu-, metalli- ja lasiosia, kootaan runkotavaroita sekä valmistetaan ainutlaatuisia ja kauniita kalusteita.

Viimeisin tulokas Huuhkan palvelurepertuaarissa on Rakennus Huuhka, joka perustettiin vain muutama vuosi sitten ja on erikoistunut niin liiketeollisuus- kuin asuin rakentamiseen sekä korjaustöihin. Referenssilistalle mahtuvat Sauvon kirjasto, joka rakennettiin vanhaan meijeritaloon, ja Sauvon rautakauppa. Yritykseltä valmistui viime keväänä tasokkaat paritalot Kaarinassa, joiden lasiset yksityiskohdat, korkeat ja valoisat huoneet sekä energiatehokkaat ratkaisut tekivät kohteista ainutlaatuiset.

Lisää on onneksi tulossa, kertoo yrittäjä Pertti Huuhka. – Mikäli kysyntää on, aloitamme kaksi uutta työmaata, joiden arvioitu valmistumisaika olisi syksyllä 2015. Rakennamme rivitaloja Sauvoon ja paritaloja Paimioon. Kohteet ovat varattavissa, ja mitä aiemmin oman kotinsa varaa sen parempi mahdollisuus on vaikuttaa huonejakoon ja pintamateriaaleihin. Rakennus Huuhkan Ville Kirjonen kertoo kohteiden olevan avarapohjaisia, energiaystävällisiä ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. – Rivitaloissa on kolme huonetta ja keittiö, poistoilmalämpöpumppu sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Yritykseen voi myös rohkeasti olla yhteydessä, saat varmasti apua, oli asiasi mikä tahansa.