Okmatek_3_300_CMYK

Uutta pintaa vai täysin uudet ovet?

Tutustu yritykseen: www.okovi.fi, www.okmatek.fi

Uutta pintaa ja elämää vanhoihin keittiön kaappeihin, täysin uudet ovet mihin tahansa mittaan tai avoportaiden kunnostus uuteen uskoon. Kaikki tämä onnistuu OKmatekin ja
OK ovi Oy:n ammattitaidolla.

Toimitusjohtaja Ossi Koski edustaa molempia yrityksiä. OKmatek ja OK ovi Oy toimivat Loimaan Virttaalla. Kosken oma historia ja osaaminen juontaa juurensa OKmatekista. – Aloimme maalata 90-luvulla omalla maalausautomaatilla rakennusten ulkovuorauksia. Laman iskiessä rakentaminen hiipui ja muut maalaustyöt kasvattivat osuuttaan yrityksen toiminnassa, kunnes 2000-luvulle tultaessa keskityimme pitkälti huonekalujen ruiskumaalaukseen. Yksi merkittävimmistä kohteista on ollut Naantalin kylpylän ensimmäisen laivan huonekalujen maalaus.

Matkan varrella päätettiin myös alkaa kunnostaa vanhoja keittiöitä, sillä kotitalouksilla ei ollut lamavuosina välttämättä kapasiteettia investoida uuteen keittiöön. Tuolloin kuvioon tulivat mukaan myös avoportaiden kunnostukset, joka on edelleen yrityksen vahva osaamisalue. – Käytännössä haemme portaat asiakkaalta, puramme, puhdistamme, petsaamme ja tuunaamme ne uuteen uskoon. Näin vanhatkin portaat saavat rutkasti lisää käyttövuosia.

OK ovi Oy toimittaa mittatarkat ovet

OK ovi Oy on puolestaan keskittynyt kalusteovien valmistukseen. – Toimitamme sekä maalattuja että mikrolaminaatti ovia kaikkialle Suomeen millimetritarkkuudella, Koski kertoo. Vaikka OK oven pääasiallisen asiakaskunnan muodostavatkin puusepät, kaluste- ja saneerausliikkeet, toimitetaan ovia myös kotitalouksille. – Jos asiakkaan keittiön ovista esimerkiksi osa on kunnostuskelpoisia, mutta osa käyttökelvottomassa kunnossa, voi osaan keittiötä tilata helposti uudet ovet OK oven kautta.

Ok ovi Oy:n vahvuus on nimenomaan mittatarkkuudessa. – Valmistamme ovet mihin mittaan tahansa ja meiltä onnistuvat myös erikoisvärit. Asiakkaan etu on myös se, että toimimme ilman välikäsiä, jolloin hinta on taatusti kohdallaan ja virhemarginaali pieni kun kinttaan jäljet on palveluketjussa minimoitu.

Vain mielikuvitus rajana

Olipa kyse OKmatekin toteuttamasta tuolin tai kaapin tuunauksesta, keittiön kaappien maalauksesta tai avoportaiden kunnostuksesta, vain mielikuvitus on rajana. – Olemme valmiit toteuttamaan asiakkaan villeimmätkin ideat. Ja jos asiakas innostuu uusimaan koko keittiön, meiltä saa ovien ja runkojen lisäksi myös välitilatasot ja vetimet.

Sama pätee luonnollisesti myös OK ovi Oy:n toimintaan. – Korkeakiiltoista tai rustiikkia – kaikki onnistuu helposti ja nopeasti. Mielikuvituksellisemmatkin ovet ja työstöä vaativat erikoistoivomukset on mahdollista saada meiltä myös suoraan työmaalle, Koski heittää.

OK ovi toimittaa ovia kaikkialle Suomeen, OKmatekin pääasiallinen toiminta-alue on puolestaan Varsinais-Suomen alueella.