Vahva LVI-alan yhteistyökumppani

maskuntalotekniikkaMaskun Talotekniikkatiimi Oy on LVI-urakointiin keskittynyt yritys, joka pystyy monipuolisesti palvelemaan hanan asennuksesta pienimuotoisiin remontteihin ja vaativiin linjasaneerauksiin asti. Palveluita hyödyntävät Turun talousalueen rakennusliikkeet ja rakennuttajatahot, julkinen sektori sekä kotitaloudet.

Ammattitaitoinen henkilökunta koostuu kotimaisista tekijöistä, joiden oppimishalu ja innokkuus peilautuvat laadukkaassa työnjäljessä. Yrittäjä Mika Nikula kokee omien työntekijöiden olevan vahvuus, mutta painottaa samalla luotettavien yhteistyökumppaneiden tärkeyttä.
– Voidaksemme tuottaa laadukasta työtä laadukkaista materiaaleista, on meillä tavaranhankinnassa oltava luotettava yhteistyöverkosto.

Nikula seurasi isäänsä alalle ja yhdessä he perustivat Maskun Talotekniikkatiimin vuonna 1999. Pitkä aika alalla on opettanut yhtä ja toista, ja Nikula kertookin työn olevan hyvin vaihtelevaa sekä yllätyksiä täynnä.
– Kun rakenteita purkaa, pinnan alta voi paljastua lähes mitä vain. Silloin on tärkeää omata riittävä asiantuntemus yllätyksien käsittelemiseen.

Hyvän urakoitsijan metsästäminen voi olla työläs prosessi tilaajalle, mutta Nikula kehottaa ihmisiä kiinnittämään huomiota valitsemansa tekijän työmoraaliin jo ennen urakan alkua.
– Jos urakoitsija esimerkiksi suunnitteluvaiheessa ei pidä kiinni aikataulusta, se tuskin pitää itse kohteen työstämisessäkään.
Yrityksen omia valtteja Nikula kommentoi hyvän asiakaspalvelun näkökulmasta.
– Lopputuloksen tulee aina tyydyttää meitä ja asiakasta. Hoidamme työt elinkaarikustannuksia ajatellen ja työn tuloksessa pyrimme aina pitkäkestoisuuteen. Olemme luotettava asiantuntija ja vahva yhteistyökumppani.

maskuntalotekniikka2