MVR_kolibri_solid_house

Vahva paikallinen

Tutustu yritykseen www.mvr-yhtyma.fi

Satakuntalaisen rakennusliikkeen ei ole tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan, sillä yritys on haluttu työnantaja ja -tekijä jo pelkästään paikallistenkin keskuudessa.

 

MVR-Yhtymä Oy on Satakunnan alueen suurin yksityinen rakennusliike ja paikallisille tuttu toimija. Vuonna 1987 perustetun yrityksen toimialueeseen kuuluu sekä saneeraamista että uudistuotantoa teollisuuden ja julkisen rakentamisen puolella. Tälläkin hetkellä yrityksellä on käynnissä monia mielenkiintoisia projekteja, joista esimerkkeinä mainittakoon Porin jäähallin saneeraus, Diakonissalaitoksen säätiön palvelutalojen rakentaminen sekä Porin uusi lasten ja naistensairaala. Lisäksi referenssilistalta löytyy jo ennestään monia vaativia kohteita, kuten lukuisten uimahallien saneerauksia ja laajennuksia sekä Porissa että ympäryskunnissa.MVR_sisä_300_CMYK

Asuntotuotantoa Karhukortteliin

Yksi MVR-Yhtymän merkittävimmistä tulevaisuudentavoitteista liittyy asuntotuotantoon. Ensi syksynä Teljänkadulle valmistuu yrityksen urakoima Asunto Oy Porin Kolibri ja keväällä puolestaan saadaan ennakkomarkkinointiin Karhukorttelin alue. Kyseessä on Sinebrychoffin Porin oluttehtaan entinen tontti, jonne rakennetaan tulevien vuosien aikana jopa satoja asuntoja. – Rakentaminen olisi tarkoitus aloittaa jo ensi kesänä, mutta koska kohde on iso, riittää työtä luultavasti vähintään kymmeneksi vuodeksi eteenpäin, kaavailee yrityksen toimitusjohtaja Rami Viitasaari. MVR-Yhtymä on saanut jo ennakkokyselyitä projektin tiimoilta, sillä alue houkuttaa monia. – Karhukorttelin sijainti on keskeinen ja sen läheisyydestä löytyvät niin tori, joki kuin monet kaupungin kulttuurikohteistakin.

MVR__300_CMYKMenestyksen salaisuus

Rakentamisen lamakausi ei näytä juurikaan koskevan MVR-Yhtymää, vaan he ovat jatkuvasti haluttu toimija Satakunnan alueella. – Uskon sen johtuvan siitä, että me tunnetusti teemme sen minkä lupaamme, Viitasaari pohdiskelee. Haastavat kohteet vaativat tekijöikseen sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan ja siihen MVR-Yhtymä on erityisesti panostanut. Omia vakituisia työntekijöitä yrityksen leivissä on noin 50, mutta päivittäin työmailla työskentelee myös runsain mitoin paikallisia erikoisalojen aliurakoitsijoita.