JV-Betoni_solid_House_300_CMYK

Vahvaa betoniosaamista

JV-Betoni on tarjonnut asiakkailleen ammattitaitoista betonirakentamista vuodesta 1974 asti. Lasse Vallimäen mielenkiinto betonialaa kohtaan heräsi jo aikaisessa vaiheessa, hänen viettäessään kesät työntekijänä isänsä yrityksessä. Vakituiseksi työntekijäksi hän ryhtyi 1980-luvun alussa ja nykyään hän toimii yrittäjän roolissa yhdessä sisarensa kanssa.

Asiakastyytyväisyys on Vallimäen korkein prioriteetti. – Pyrimme pitämään asiakkaamme tyytyväisinä pysymällä aikataulussa ja tarjoamalla heidän tarpeisiin parhaiten sopivan betonilaadun, hän kertoo. Lisäksi nöyrä palveluasenne ja toimiva kalusto ovat yrityksen vahvuuksia.

Toiminta koostuu pääasiassa betonin valmistuksesta yrityksen kahdella asemalla Kokemäellä ja Ulvilassa. Saman omistuspohjan yritys TB-Paalu Oy tarjoaa rakentajille teräsbetonipaaluja. JV-Betoni toimittaa pienemmissä määrin myös betonielementtejä, ja on mm. tehnyt junaratojen sähköistyksessä käytettäviä anturaelementtejä, hallien sokkeleita sekä elementtejä Olkiluodon loppusijoitusluolaan. Suuri osa asiakkaista on rakennusliikkeitä, mutta myös yksityiset rakentajat käyttävät yritysten palveluita. Vallimäen mukaan Porissa on riittänyt mukavasti töitä, vaikka alan yleinen tilanne ei juuri nyt paras mahdollinen olekaan.

Päivittäisessä työssä joustavuus on ratkaiseva tekijä. – Työ on hektistä eikä seuraavaa työviikkoa pysty etukäteen ennustamaan. Viime hetken tilauksia tulee paljon, mutta tavoitteemme on vastata asiakkaiden tarpeisiin, jopa lyhyellä varoitusajalla. Yrityksen koko sekä ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat yrityksen ketteryyden sekä joustavuuden läpi toimituksen.