ulvilankaihdin_solidhouse_300_CMYK

Vahvaa kaihdinosaamista jo vuodesta 1959

Ulvilan Kaidin Oy aloitti toimintansa sälekaihtimista, jotka ovat edelleen yhtiön päätuote. Suomi on kuulemma sälekaihtimien luvattu maa. – Missään muualla ei asenneta väkilukuun suhteutettuna yhtä paljon sälekaihtimia. Teknisesti tuote on vuosikymmenten varrella kehittynyt, mutta ulkonäkö on pysynyt käytännössä samana, toimitusjohtaja Petri Jyrkiäinen kertoo.

Ulvilan Kaihtimen tuotteita ovat yksilöllisesti muotoillut ja mitoitetut kaihtimet, markiisit, pystylamellit sekä muut ratkaisut. Tuotevalikoima on laaja. – Pelkästään sälekaihtimista voi valita neljä eri leveyttä. Leveät sälekaihtimet ja pystylamellikaihtimet ovatkin tehneet paluun ja ne soveltuvat hienosti esimerkiksi suuriin ikkunapintoihin. Uusinta uutta ovat screenit, jotka soveltuvat niin pieniin kuin isoihinkin ikkunoihin. Screeni on oivallinen vaihtoehto myös toimistoihin, sillä sen läpi näkee, mutta silti se suojaa auringonvalolta. Screeni voidaan asentaa ikkunan sisä- tai ulkopuolelle ja ulkopuoliset valmistetaan aina moottoroituina.

Aurinkosuojauksella on merkitystä, sillä sen ansiosta voidaan vähentää sisätilojen viilentämisen tarvetta, mikä puolestaan tuo energiansäästöä. – Se on säädösten tasollakin tiedostettu. Esimerkiksi uuden toimistorakennuksen suunnitelmissa on tänä päivänä huomioitava myös ikkunoiden aurinkosuojaus. Enää ei siis riitä, että rakennuksessa on riittävä määrä jäähdyttimiä.

Jyrkiäisen mukaan Ulvilan Kaihtimen tuotteet tuovat uusia ulottuvuuksia myös sisustamiseen. – Meiltä löytyy runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla voi jakaa tiloja, tuoda väriä ja näyttävyyttä kotiin, liike- tai toimistotiloihin.