vantaan_tiililattiat_solid_house_300_CMYK

Vahvuuksina kokemus ja ammattitaito

Tutustu yritykseen: www.vantaantiililattiat.fi

Lattioiden laatuvaatimusten kasvaessa osaavalle alan yritykselle on kysyntää. Kun kokemusta on kertynyt yli 30 vuotta ja tuotteet ovat tuttuja, työnjälki on sen mukaista. 

Alkujaan betoni- ja tiililattioiden tekemisellä aloittanut Vantaan Tiililattiat Oy on vuonna 1979 perustettu, tänä päivänä lattiatasoitepumppaustöihin keskittyvä yritys. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat pääasiassa pääkaupunkiseudun rakennusliikkeet, mutta palvelemme yhtälailla myös yksittäisiä omakotitalorakentajia. Saneerausrakentamisen eläessä nyt hiljaiseloa, suurin osa yrityksen kohteista sijoittuu uudisrakentamisen puolelle. – Tasoitelattiat käyvät kaikenlaisiin kohteisiin, ne toimivat niin toimitiloissa kuin asuinrakennuksissakin, Tapani Jumppanen kertoo.

Tasoitteilla lattiat suoriksi

Nykyisin lattioiden suoruusvaatimukset ovat jo niin korkeat, että tasoitelattiat ovat betonilattioita huomattavasti parempi ratkaisu. – Tasoitteella lattiat saadaan kertaheitolla suoraksi, sitten vain parkettia tai mattoa päälle, Jumppanen naurahtaa. Yrityksen osaavien työntekijöiden tekemät lattiat täyttävätkin kaikki tämän hetken laatuvaatimukset. – Teemme aina mitä lupaamme, Jumppanen lisää.

Yrityksen laajasta tasoitevalikoimasta löytyy jokaiselle kohteelle omansa. Kaikki tuotteet toimittaa Weber Oy, jonka kanssa Vantaan Tiililattiat ovat tiiviissä yhteistyössä kehittämässä yhä parempia ja toimivampia tuotteita. Lisäksi Vantaan Tiililattioilla on käytössään autot ja laitteet, joilla onnistuu tasoitteiden pumppaaminen korkeisiinkin kerrostaloihin. Toimivat konttiratkaisut ja monipuolinen kalusto ovat oman tuotekehittelyn tulosta: – Koneemme ovat automatisoituja ja ne on tehty omien tarpeidemme mukaan, Jumppanen kertoo.

Ammattitaito syntyy vuosikymmenten kokemuksella

Lattiatyöt vaativat ammattitaitoa, joka saavutetaan ainoastaan pitkällä kokemuksella. Jumppasen mukaan suoraan koulun penkiltä alalle ei tulla: – Tuotteen silottaminen vaatii erityistä ammattitaitoa. Sen oppii vain tekemällä, kantapään kautta, hän kertoo. Vantaan Tiililattiat on pysynyt saman suvun omistuksessa aina perustamisestaan lähtien, joten alalle todellakin opitaan ja kasvetaan.