TRS-maalaus_solid_house_300_CMYK

Vaikuttavaa kasvua saneerausalalla: ”Matalasuhdanteesta huolimatta liikevaihtomme kasvoi 30 prosentilla”

Tutustu yritykseen www.trsmaalaus.fi

TRS-Maalaus Oy on erikoistunut monipuolisiin huoneistoremontteihin ja luo uusia, raikkaita tiloja asukkaille. Vuokrakoti-jätti VVO on yksi saneerausliikkeen suurimpia työllistäjiä ja TRS-Maalaus huolehtii säännöllisesti vuokra-asuntojen kunnosta ja remontoimisesta.

Yrittäjä Heikki Niemi istui alas Solid House Magazinen kanssa kertoakseen miten vuosi on mennyt sitten viime tapaamisemme, jolloin hän kertoi katsovansa luottavaisin mielin tulevaisuuteen saneerausalan hyvän työllisyystilanteen vuoksi. – Matalasuhdanteesta huolimatta olemme olleet kiireisiä ja kasvaneet. Teemme noin 3–4 huoneistoremonttia kuukaudessa pienimuotoisten töiden lisäksi, ja viime vuonna onnistuimme nostamaan liikevaihtomme 30 prosentilla.

Mikä on TRS-Maalauksen salaisuus moiseen kasvuun? Niemi uskoo sen liittyvän hyvään työnlaatuun ja uskollisiin asiakkaisiin. – Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tekemäämme työhön, eivätkä halua vaihtaa hyvää toiseen, hän vastaa.

Niemi on toiminut yrittäjänä vuodesta 1984 saakka ja ymmärtää alaa. Hän on luonut TRS-Maalauksesta joustavan yrityksen, joka kykenee reagoimaan asiakkaan tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. – Esimerkiksi vesivahingon sattuessa on tärkeää, että olemme paikan päällä heti. Sitä asiakkaamme arvostavat meissä.

Kokenut yrittäjä kiittää myös ammattitaitoista henkilökuntaa erinomaisesta työpanostuksesta. – Meillä on hyvät ammattilaiset, jotka pitävät itsensä ajan hermoilla jatkuvasti muuttuvalla alalla käymällä koulutuksissa säännöllisesti. Jos harkitset remonttia, meillä on taatusti oikeat tekijät tehtävään.