Uudenmaan alueella yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä palveleva AV Piha Oy on piharakennuksiin ja kirvesmiehen töihin erikoistunut rakennusalan monitoimiyritys.

Vain laadulla on väliä

www.avpiha.fi

 

 

Uudenmaan alueella yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä palveleva AV Piha Oy on piharakennuksiin ja kirvesmiehen töihin erikoistunut rakennusalan monitoimiyritys. Vuonna 2015 perustetun yrityksen takana on virolainen Veiko Ivask, jolla on yli 20 vuoden kokemus rakennusalan töistä sekä Virossa että Suomessa. Kohta kuuden vuoden ajan pysyvästi Suomessa asunut Ivask haluaa työskennellä suoraan asiakkaan kanssa ilman turhia välikäsiä. Näin voidaan parhaiten huomioida asiakkaan omat toiveet ja tarpeet.

AV Pihan käsistä syntyvät kaikki pihan rakennelmat varastorakennuksista autotalleihin, roskakatoksiin, aitoihin ja terasseihin. Taloyhtiöille AV Piha toteuttaa muun muassa saunojen pintaremontit, julkisivun puuverhoilut, terassien ja parvekkeiden laudoitukset sekä sisätilojen saneeraukset lattiasta kattoon. Urakat toteutetaan joko valmiiden piirustusten pohjalta tai asiakasta suunnittelussa auttaen. Tärkeintä on tehdä rakennus- tai saneerausprojekti helpoksi: asiakkaan ei tarvitse miettiä, mistä eri remontointipalvelut hankitaan. Luotettavien yhteistyökumppanien avulla AV Piha hoitaa koko urakan alusta loppuun asti pohjatyötä ja maalausta myöten.

Ivask myöntää, että virolaisen on vaikea saada jalansijaa Suomessa vahvasti kilpaillulla alalla, mutta tyytyväiset asiakkaat ja taidolla viimeistellyt referenssikohteet puhuvat puolestaan. Kausiapulaisten lisäksi AV Piha työllistää tällä hetkellä kolme kokoaikaista rakennusalan ammattilaista. Ivask uskoo rauhalliseen kasvuun myös tulevaisuudessa.

– Tekijän kotimaalla ei pitäisi olla merkitystä, kunhan työn jälki on laadukasta. Me toteutamme kaikki projektit vahvalla ammattitaidolla asiakkaan toiveita kuunnellen, hän tiivistää.