Valkoisia ja hopeisia unelmia

Sisustusliike SilverHomen kivijalkamyymälä aloitti toimintansa Turun Linnankadulla syyskuussa 2014. Tänä päivänä yrityksellä on myös oma verkkokauppa, josta asiakkaat ympäri Suomen voivat ostaa SilverHomen uniikkeja, ympäri maailmaa kerättyjä tuotteita sisustustaan täydentämään. Lisäksi liikkeen tiloissa on mahdollisuus järjestää veloituksettomia SilverHome-kutsuja, joiden aikana pääsee tutustumaan kaupan ihaniin ja innostaviin valikoimiin.

Idea sisustusliikkeen perustamisesta syntyi yrittäjä Paula Tammen mukaan lähes sattumalta. Kontaktiensa ja omien matkojensa kautta nainen löysi ulkomailta Buddha-tauluja ja muita kauniita esineitä, joita olisi kiva tuoda Suomeen. – Oma maahantuontimme takaa tänäkin päivänä sen, että tuotteemme ovat erilaisia kuin muissa alan liikkeissä, Tammi kertoo.

Tällä hetkellä SilverHomen valikoimiin kuuluu upeasti muotoiltuja keramiikka- ja lasiesineitä, ylellisiä peitteitä sekä suloisia pyyhkeitä. Buddha-taulujen ohella taidevalikoimaa täydentävät silmiä hivelevät metalliteokset ja ympäri maailmaa hankitut yksittäiskappaleet. – Meiltä löytyy myös ainoana Suomessa ja Pohjoismaissa Jesse Ganningin tauluja, Tammi kertoo.

Myyntiin tulevat tuotteet Tammi valikoi yhdessä miehensä kanssa. Pari on yleensä yksimielinen, mutta joskus Tammi joutuu antamaan periksi miehensä näkemyksille. – Mieheni halusi esimerkiksi Yankee-kynttilät myymäläämme vastustelustani huolimatta. Lopulta niiden suosio yllätti minut täysin, sillä nyt niitä tullaan hakemaan kauempaakin, Tammi hymyilee.