megalight_solid_house_300_CMYK

Valoa työmaille!

Jo kahdenkymmenenkuuden vuoden ajan Megalight Systems Oy on suunnitellut ja valmistanut kestäviä ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä valaistusjärjestelmiä työmaakäyttöön. Kun Sam Jansénin isä vuonna 1989 perusti yrityksen, pienloisteputket olivat uusinta uutta ja valaistus hoidettiin pääasiassa hehkulampuin ja halogeenipolttimoin. – LED-teknologian huima kehitys viime vuosina on mahdollistanut LED:n käyttämisen myös Megalight valaisimien valonlähteenä. Näin voimme toteuttaa markkinoiden parhaan siirrettävän työmaavalaistusjärjestelmän, joka on entistä turvallisempi, energiatehokkaampi ja pitkäikäisempi ja ennen kaikkea tarjoaa parhaan mahdollisen valon työkohteissa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jansén.

Megalight-valaisimet ovat tehty kestämään kovaa käyttöä ja niissä käytetty uusin LED-teknologia takaa tasaisen valonlaadun aivan markkinoiden huipulta. Megalightin kevyet valaisimet ovat helposti liikuteltavissa ja elektroniikkapuoli on tarkkaan suunniteltu ja valaisimet ovat täysin huollettavia. Kaikissa valaisimissa on ketjutusrasia, johon voi kätevästi ketjuttaa esim. työkoneita tai muita valaisimia. Megalight Systems toteuttaa mielellään myös asiakkaiden yksilöllisiä toiveita ja tarpeita. – Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme aina asiakkaiden tarpeisiin, ja kentältä onkin tullut hyvää palautetta. Esimerkiksi lentokoneteollisuuteen toteutamme usein hyvinkin yksityiskohtaisia räätälöityjä ratkaisuja, jotta alan tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset pystytään täyttämään, toteaa Jansén.

Megalight Systemsin tuotteita Suomessa myyvät jälleenmyyjät kautta maan. Suurimmille asiakkaille, kuten suurille telakoille, yritys toimittaa tuotteitaan suoraan. Lukijoille Jansén lähettää valoa syksyn keskelle: – Valoa elämään ja syksyn pimeyteen Megalightin avulla!