Paino- ja mainostalo MakersPoint Oy on valtuutettu 3M-ikkunakalvojen jälleenmyyjä Turun seudulla.

Vältä turha ikkunaremontti

www.makerspoint.fi

 

Ikkunaan asennettavan energiakalvon avulla voidaan parantaa huomattavasti ihmisten viihtyvyyttä sekä kiinteistön energiatehokkuutta vain murto-osalla kokonaisvaltaisen ikkunaremontin kustannuksista.

Paino- ja mainostalo MakersPoint Oy on valtuutettu 3M-ikkunakalvojen jälleenmyyjä Turun seudulla. Ikkunoihin asennettavien, kestävien kalvojen avulla mihin tahansa suurten lasi-ikkunoiden kehystämiin kiinteistöihin saadaan lämpösuojaa ja energiatehokkuutta, näkösuojaa ja jopa turvaa ilkivallantekijöiltä ja murtovarkailta vaivattomasti ja rakennuksen ulkonäköä muuttamatta. Täysin kirkas energiakalvo toimii lisäeristyksenä pitäen talvella lämmön sisätiloissa ja kesäaikana kuuman ilman ulkona sisään pääsevän luonnonvalon määrään ja näköalaan vaikuttamatta.

Suojaa ihmisille, kalusteille ja sähkölaskulle

MakersPoint Oy:n toimitusjohtaja Walter Bertoft kertoo ikkunoiden aiheuttavan jopa 40 prosenttia kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytyskuormasta. Jo kymmeniä vuosia ikkunakalvoja valmistaneen 3M:n uutuustuote Thinsulate-energiakalvo tarjoaa ympäristöystävällisen, vaivattoman ja kustannustehokkaan vaihtoehdon ikkunaremontille. Energiakalvo soveltuu niin asuin-, liike- kuin toimitilakiinteistöihin sekä julkisiin rakennuksiin parantaen huomattavasti ihmisten viihtyvyyttä. – Tiedäthän sen tunteen, kun talvella ikkunan äärellä paleltaa? Lämpö pyrkii aina pakenemaan viileämpään suuntaan. Energiakalvon avulla lämmön pakeneminen voidaan estää tehokkaasti, mikä johtaa automaattisesti säästöihin lämmityskustannuksissa, Bertoft esittelee. Kesäkuumalla energiakalvo auttaa pitämään sisätilat viileänä säästäen vastaavasti kiinteistön jäähdytyksessä käytettävän energian määrää. Thinsulate-energiakalvo tarjoaa lähes 100-prosenttisen suojan UV-säteiltä, mikä ehkäisee tehokkaasti paitsi terveyshaittoja, myös sisustuksen ja kalusteiden haalistumista.

Nopea, siisti ja vaivaton asentaa

Energiakalvon asentamiskustannukset ovat vain murto-osan täysivaltaisesta ikkunaremontista. Asennus on helppo, siisti ja vaivaton: pölyä, remonttijätettä tai melua ei synny. Huonekalujen siirtoa lukuun ottamatta asennus ei häiritse kiinteistön käyttöä, vaan eläminen ja työskentely voi jatkua normaalisti koko asennusjakson ajan. Koska kalvon asennus ei vaikuta rakennuksen ulkonäköön, se soveltuu erinomaisesti myös arkkitehtonisesti merkittävien ja suojeltujen rakennusten eristämiseen.

MakersPointin valikoimiin kuuluvat energiakalvojen lisäksi aurinkosuojakalvot ja turvakalvot. Aurinkosuojakalvo estää tehokkaasti haitalliset UV-säteet sekä suoran auringonpaisteen aiheuttamaa häikäisyä ja heijastuksia helpottaen huomattavasti tietokonetyöskentelyä luonnonvalon määrään vaikuttamatta. Suojakalvot pitävät lasipinnat turvassa ilkivallalta: tuhrimiselta, naarmuttamiselta ja jopa hauleilta sekä hapolta. Turvakalvo puolestaan suojaa sekä ihmisiä että omaisuutta ikkunan särkyessä pitäen ikkunalasin koossa, vaikka koko ikkuna karmeineen rikkoutuisi.