Nurmijärven-rakennuspelti_solid_house_300_CMYK

Valttina nopeus ja laatu

Nurmijärven Rakennuspelti Oy:n ja Peltineloset Oy:n ehdottomia valtteja ovat nopeus ja laatu.

Nurmijärven Rakennuspelti Oy:n toiminta käynnistyi 1987 ja alun perin yhden miehen yrityksestä on kasvanut menestyvä yritysrypäs. – Vuonna 2011 ostimme Peltineloset Oy:n, jonka alla teemme mm. alakattorakenteiden kiinnikkeitä. Vuonna 2014 laajensimme toimintaa ja ostimme Kiilapultti Oy:n liiketoiminnan, Timo Heilimo kertoo.

Laatu ja toimitusvarmuus avainasemassa

Yhtiön menestys perustuu henkilökunnan ammattitaitoon, nykyaikaiseen konekantaan, laatuun, varmoihin toimituksiin sekä hyvään palveluun. ”Toimitusnopeus on valttimme. Meillä on suuri määrä valmiita tuotteita ja raaka-aineita aina varastossa. Näin pystymme toimittamaan tuotteen asiakkaalle parhaimmillaan samana päivänä. Hoidamme myös kuljetukset pääkaupunkiseudulla”.

Nopea alakatto, näppärä äänieristys

Nurmijärven Rakennuspelti Oy valmistaa kiinnikkeitä sisärakenteisiin ja eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Peltinelosten tuotevalikoimasta Heilimo nostaa esille alakattojen PN-järjestelmän ja kasettielementti IV-RPG-reikälevyjärjestelmän. ”PN-järjestelmällä on helppo rakentaa jousiripusteinen alakatto. Järjestelmä jää piiloon levyjen yläpuolelle ja asentaminen on nopeaa. Kasettielementti IV-RPG-reikälevyjärjestelmällä voi puolestaan äänieristää konehuoneet, hallit ja muut julkiset tilat tehokkaasti tai tehdä vaikkapa koneelle äänieristeseinä. Se on nopea kasata ja helppo pitää puhtaana. Värivaihtoehtoja löytyy runsaasti ja äänieristeenä voi käyttää erilaisia villamoduuleja käyttötarkoituksesta riippuen”.