Varmaa ja vakaata kiinteistöhuoltoa

Selkeys, luotettavuus ja palvelualttius ovat ominaisuuksia, joista pitkänlinjan kiinteistöhuoltoyritys tunnetaan. Tasaisena jatkunut toiminta on palkittu pitkillä asiakassuhteilla.

Vuonna 1978 perustettu Uudenmaan Huoltokeskus Oy on Keravan vanhimpia kiinteistöhuoltoalan yrityksiä ja moni sen asiakkaista on seurannut mukana aivan yritystoiminnan alkumetreistä saakka. – Myös henkilöstömme joukossa on väkeä, joka on ollut talossa jopa parikymmentä vuotta. Tutut huoltomiehet luovat asiakkaiden keskuudessa turvallisuuden ja vakauden tunnetta, tietää Uudenmaan Huoltokeskuksen omistaja ja toimitusjohtaja Jukka Lasarov.

Monipuoliset palvelut

Keravan, Tuusulan ja Vantaan alueella toimivan Uudenmaan Huoltokeskuksen laaja asiakaskunta muodostuu talo- ja kiinteistöyhtiöistä, liiketiloista ja kunnallisista kiinteistöistä. Jokainen asiakas otetaan vastaan aina yksilöllisesti ja palvelu räätälöidään hänen tarpeidensa mukaiseksi. – Kaikki puhelut ja sähköpostit ohjautuvat minulle ja asiakas saa heti tietoonsa, mitä tehdään ja milloin. Työt myös rekisteröidään, jotta niihin voidaan palata jälkeenpäin, Lasarov kertoo.

Uudenmaan Huoltokeskus käyttää Tarmo kiinteistönhallinta -ohjelmaa. Ohjelma tarjoaa asiakkaalleen reaaliaikaisen tiedon kiinteistössä meneillä olevista toimenpiteistä. Historia kulutustietoineen on myös saatavilla ja päivystystyöt tallennetaan, jolloin yön tapahtumat ovat tiedossa aamulla jatkokäsittelyä varten. Uudenmaan Huoltokeskuksen toiminnassa kaikki tieto on pilvessä ja sitä kautta internetin avulla tarkasteltavissa missä vain. Kotisivut auttavat yhteydenotoissa; sivuilla voi käydä tekemässä vikailmoitukset sekä muut pyynnöt ja puhelinnumeroa koskettamalla yhteys Uudenmaan Huoltokeskukseen saadaan tarvittaessa heti.

Peruskiinteistöhuollon ohella Uudenmaan Huoltokeskus tarjoaa asiakkailleen siivouspalveluita, remonttiapua, pihojen harjauksia ja parannustöitä, vaihtolavoja sekä pienissä määrin myös lumiurakointia. Kaikki työt hoituvat joustavalla ja nopealla aikataululla. – Tämän viikon alussa eräässä kohteessamme oli alkamassa julkisivukorjaukset, kun huomattiin, että taloyhtiön ympärillä kasvaa puustoa ja pensaita jotka häiritsisivät remontin tekemistä. Saimme nopeasti paikalle työntekijöitä ja vaihtolavan, leikkasimme puut ja pensaat ja niin julkisivu-urakoitsijat pääsivät aloittamaan työnsä ajallaan, Lasarov kertoo.

Asiakkaiden arvostama

Asiakkaat arvostavat Uudenmaan Huoltokeskuksen tasaista ja vakaata toimintalinjaa. – Olemme saaneet töihin hyviä ja luotettavia henkilöitä. Jokaisella kiinteistöllä on oma vastaava huoltomies, joka tuntee kiinteistössä asuvat ihmiset ja ehtii aina vaihtaa muutaman sanasen heidän kanssaan muiden töiden ohella.

Lasarov toivoo, että kiinteistöhuoltoa tarkasteltaisiin mahdollisimman pitkällä aika-akselilla. – Emme ehkä ole halvin, mutta pitkällä tähtäimellä paras kiinteistöhuollon yritys. Siksi emme myöskään tarvitse sataa uutta asiakas, vaan yhden hyvän, hän sanoo.