Vauhtivirta_solid_house_300_CMYK

Vauhtivirrassa ollaan aina hälytysvalmiudessa

Sähkömies Miika Kallonen tekee monipuolisia sähköasennuksia kerrostaloasunnoista teollisuushalleihin, ja neuvoo myös mielellään asiakkaitaan erilaisissa ratkaisuissa. Joustava toiminta ja asiakastyytyväisyys ovat toiminnan peruspilareita, ja Vauhtivirassa ollaan aina hälytysvalmiudessa. – Kun joku soittaa, lähdemme saman tien hoitamaan keikan. Pienen toimijan etu on ehdottomasti se, että turhaa byrokratiaa ei ole.

Suurin osa töistä perustuu saneerauksiin ja varsinkin mukavuuselementtien korostamiseen kodeissa. Kallonen toteuttikin pari vuotta sitten 700 neliön omakotitalon, johon toivottiin kaikki alan viimeisimmät tuotteet ja ratkaisut mukavuuden lisäämiseksi. Hyvän ulkonäön lisäksi ammattilaisen on myös osattava tehdä käytännöllisiä ratkaisuja.

Vauhtivirran toiminta ei suinkaan rajoitu sähkötöihin, vaan Kallonen on hyvin valveutunut myös ilmalämpöpumppupuolella. – Kesän kuumuuden keskellä toivotaan jäähdytystä ja syksyllä kaivataan lämpöä, meiltä löytyy ratkaisut siihen.
Ihmiset ovat Kallosen mukaan nykyään tietoisia siitä, mitä he haluavat, joten lämpöpumppujen asennus tapahtuu usein asiakkaan hankkimalla laiteella. Kallosenkin kautta on mahdollista saada tuotteita, ja taustalla on laaja verkosto eri ilmalämpöpumppuvalmistajia.

Pysyäkseen kartalla sähköalan uudistuksista, Vauhtivirran henkilökunta kouluttautuu tasaisin välein. Edellisessä koulutuksessa Kallonen kuitenkin sai hieman huolestuttavaa tietoa. – Tutkimusten mukaan ihmiset eivät uskalla ottaa yhteyttä sähkömieheen, mikä pitkälti liittyy erilaisiin harhakuviin omasta kodista. Kannattaa rohkeasti vain kysyä, me neuvomme ja tulemme tarvittaessa paikan päälle kartoittamaan tilannetta, sillä ei häviä mitään.