siksak_solidhouse_300_CMYK

Verhot tuovat kotiin silmäiloa

Lisätietoja yrityksestä: www.verhot.info

Sik Sak Verho ja Sisustus on forssalainen, vuodesta 2007 lähtien toiminut yritys. Verho- ja sisustusompelun ohella erikoisliike myy kankaita ja tarjoaa asiakkailleen suunnittelupalveluita. Toimintaa täydentävät myös vaatekorjausompelut.

Suurin osa myymälän asiakkaista on paikallisia yksityishenkilöitä, mutta yrittäjä Leila Mäkelä on toteuttanut myös isompia projekteja yrityksille. – Verhot parantavat viihtyvyyttä työpaikalla siinä missä kotonakin, hän toteaa. Verkkosivujen ja Facebookin ansiosta Sik Sak Verho ja Sisustuksen maine on levinnyt kauemmaskin, ja tilauksia toimitetaan tänä päivänä ympäri Suomen. – Varsinaista verkkokauppaa minulla ei ole, mutta tiedot kulkevat hyvin sähköpostin välityksellä, Mäkelä kertoo.

Sik Sak Verho ja Sisustuksen liikkeestä löytyy usean eri valmistajan kankaita, joista esimerkkinä mainittakoon Drapilux ja Pagunette. Lähes kaikki myymälässä ostoksia tekevät asiakkaat haluavat verhonsa valmiiksi mittojen mukaan ommeltuina. Yhteistyökumppaneina käytettävien sisustussuunnittelijoiden avulla puolestaan saadaan toteutettua helposti kokonaisvaltaisempiakin projekteja.

Mäkelä on huomannut, että ihmisten halu panostaa kotiinsa kasvaa koko ajan, ja että valinnoista ollaan yhtä tarkempia. – Monella on unelmia kotinsa laittamisen suhteen, mutta nykyisten taloudellisesti tiukkojen aikojen vuoksi yhä vähemmän rahaa käytössään, yrittäjä tietää. – Verhoilla kodin ilmettä pystytään kuitenkin muuttamaan suhteellisen pienin kustannuksin, joten niihin kannattaa panostaa, Mäkelä vinkkaa.