Villa-Uunila_MUOKATTU

Versaillesin palatsin tunnelmaa aidoilla luonnonmaaleilla

UULA_190x57

www.uula.fi

 

Uulatuote Oy valmistaa ympäristöystävällisiä luonnonmaaleja sisä- ja ulkomaalaukseen pitkällä perinteellä ja ammattitaidolla. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1975 asti, kun ensimmäiset punamultamaalit keitettiin. Vuonna 1978 yritys rekisteröitiin, ja tuotevalikoima laajentui pellavaöljy- ja tervamaalilla. Yritys tunnettiin pitkään ulkomaalien valmistajana, mutta vuonna 2008 hajuttomat ja muovittomat Into-Sisustusmaalit lisättiin tuotevalikoimaan.

Ympäristöystävälliset maalit ovat saaneet paljon positiivista palautetta markkinoilla. Hengittävät tuotteet eivät sisällä muoveja, jolloin maalipinta vanhenee kauniisti kulumalla.

Perheyrityksen vahvuutena ovat selkeät arvot ja visiot. – Olemme pysyneet omassa lestissämme ja keskittyneet erikoisosaamiseemme, mikä on toiminut hyvin, Sari Uunila kertoo. Monessa jälleenmyyjäliikkeessä Uulan luonnonmaalit on luokiteltu erikoistuotteiksi, minkä moni varmaankin kokee hyvänä asiana, mutta leimalla on myös huonot puolensa: – Asiakkaat eivät aina koe erikoistuotteita tasavertaisena vaihtoehtona toisille maaleille. Uulan kestävät maalit soveltuvat kuitenkin erittäin hyvin esimerkiksi rakennusten erilaisten sisä- ja ulkopintojen maalaamiseen.

Uulan maaleja saa Suomesta, Ruotsista, Virosta, Hollannista ja Ranskasta. Kuluttajilla on myös mahdollisuus sävyttää seiniään tunnetun Versaillesin palatsin väreihin, sillä Uulan maaleja on käytetty palatsin korjaus- ja restaurointiprojekteissa. – Ranskan jälleenmyyjämme otti eräänä päivänä yhteyttä ja tilasi ison määrän testipurkkeja, koska Uula oli valikoitunut Versaillesin palatsin maalausurakkaan. Palatsin ikkunat haluttiin ehdottomasti maalata aidolla Pellavaöljymaalilla, ja Uulan Pellavaöljymaali valittiin parhaaksi vaihtoehdoksi. Myös Into-Kalustemaalia on mennyt runsaasti palatsin kalusteiden maalauksiin, Uunila kertoo. Uulan laadukkailla maaleilla jokainen meistä voi siis saada astetta kuninkaallisemman tunnelman kotiinsa.