aquanova

”Vesi – elämän ja ilon lähde”

Jos haluat toteuttaa oman unelmasi hankkimalla uima-altaan, tai nostaa mökkisi käyttöä omalla juomavesijärjestelmällä, Aqua Novalta löytyy ratkaisu. Hyvät tuotteet ja toimivat ratkaisut antavat sinulle iloa pitkälle tulevaisuuteen.

Yli 30 vuotta toiminut Aqua Nova Oy palvelee erittäin laajaa asiakaskuntaa monipuolisella valikoimalla. Suomalaisessa omistuksessa oleva yritys on panostanut suuresti kotimarkkinoihin, ja laajentamalla yksityishenkilöiden palvelua jälleenmyyntiverkoston ja verkkokaupan avulla, toiminta on kasvanut merkittävästi. Toimitusjohtaja Kari Lehdonkivi on äärimmäisen tyytyväinen panostuksen tuomaan liikevaihdon kasvuun.

aquanova2_shKolmen sektorin suosima

Aqua Nova on julkisen sektorin johtava vedenkäsittelykemikaalien toimittaja. Julkiset kohteet, kuten Espoon, Vantaan ja Turun uimahallit, suosivat yrityksen kemikaaleja. Yksityishenkilöiden palvelu on viime aikoina siirtynyt enenevissä määrin verkkokauppaan. Jälleenmyyjiä löytyy kuitenkin valtakunnallisesti, ja yhteistyö LVI-liikkeiden kanssa mahdollistaa tuotteiden sekä asennuspalveluiden laajan saatavuuden. Vedenkäsittelykemikaalien valikoimasta löytyvät uimavesiaineiden lisäksi mm. vedenkäsittelyaineita kaivojen desinfiointiin.
Yrityksen toisen palvelusektorin määrittelevät uima-allaslaitteet ja niiden asennukset. Se palvelee hotelleja, laivoja, yksityiskoteja ja uimahalleja. Uudet altaat sekä vanhojen saneeraus- ja modernisointityöt työllistävät henkilökuntaa ahkerasti.

Hyviä tuotteita ja toimivia ratkaisuja on yksinkertaisesti mukava myydä.

Juoma- ja puhdasvesisektori on yrityksen kolmas toimintahaara. Palvelua myydään paitsi kunnille ja yksityisihmisille, myös energiateollisuuteen, sairaaloihin, tai mihin tahansa, missä yleensä tarvitaan erikoisen puhdasta vettä. Mökillä viihtyvät ihmiset voivat esimerkiksi hyödyntää kotimaisia RO-laitteita, jotka puhdistavat meriveden juomavedeksi.
Aqua Nova toimii myös kaikkien yllämainittujen sektoreiden huoltotehtävissä ja tukee kaikkea toimintaansa PVC-tuotteiden maahantuonnilla. Tuotteita myydään tukkureille, LVI-liikkeille sekä yksityishenkilöille, mutta merkittävin hankkija on Suomen Allaslaite Oy, jonka kaikki kohteet koostuvat Aqua Novan toimittamista PVC-tuotteista.
Aqua Novan menestys johtuu, paitsi laadukkaista tuotteista, myös ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja positiivisesta työympäristöstä. Lehdonkiven mukaan henkilökunnan viihtyvyys on ollut erinomainen, sen todistavat pitkäaikaiset työntekijät sekä aina uudestaan palaava sesonkihenkilökunta.
– Hyviä tuotteita ja toimivia ratkaisuja on yksinkertaisesti mukava myydä.