KMpipe_1300_CMYK

Viemärit pesuun

Maan alla piilossa olevat viemärit ja salaojat unohtuvat helposti, mutta niiden huoltaminen on yhtä tärkeää kuin kiinteistön näkyvien osien ylläpito. Pelkällä pesulla elinikää voidaan pidentää huomattavasti samalla kun säästetään kiinteistön muita osia vaurioilta. Salaoja, joka ei vedä voi esimerkiksi aiheuttaa suurta vesivahinkoa kiinteistön kellariin. Pesettämällä viemärilinjat ja salaojat viiden vuoden välein voi kuitenkin nukkua yönsä rauhassa.

Liedossa toimiva viemärialan yritys KM-Pipe on putkilinjojen erikoisosaaja, joka suorittaa kuvauksia ja pesuja sekä viemäreiden avauksia ja suurtehoimurointeja. Kokenut ja tunnettu yritys on mm. Turun kaupungin ja Turku Energian vahva yhteistyökumppani. Yrittäjä Teemu Mikkola on pitänyt huolen siitä, että palvelun saatavuus olisi mahdollisimman hyvä, myös lyhyellä varoitusajalla. – Meidät saa aina kiinni, päivystämme 24/7 ja pyrimme auttamaan mahdollisimman pian.

”Meidät saa aina kiinni, päivystämme 24/7…

KM-Pipen kuvauskalusto on Turun paras ja palvelee siksi erinomaisesti kuntien sekä kaupunkien tarpeita. Ajettavalla robottikameralla voidaan kuvata 160–1200 mm putkien sisältä, jopa pitkiä kaivovälejä, ja asiakas saa aina tallenteen kuvista sekä kirjallisen raportin. Kiinteistöjen kuvauksissa käytetään käsityönnettävää kameraa, joka kulkee 50–3000 mm:n putkessa. Kalustolla voidaan myös mitata putkien kaltevuudet.

Tärkeintä on, että asiakas tietää putkien kunnon ja pystyy toimimaan sen perusteella oikein. KM-Pipe pitää huolen siitä, että viemärit eivät aiheuta ongelmia, ja että ne pysyvät kunnossa mahdollisimman kauan.