suomen_puutukku_300_CMYK

Viihtyvyyttä saunaan

Saunojen sisustamiseen erikoistuneen Suomen Puutukku Oy:n puutuotteilla ja tarvikkeilla saunaan saa luotua trendikkään mutta myös persoonallisen ilmeen. Täten viihtyvyys on taattu. Samat tuotteet sopivat saunan lisäksi myös muihin kodin pintoihin, etenkin leveät paneelit muuttuvat vaivattomasti esim. tehosteseiniksi. Markkinoiden laajimmasta saunamateriaalivalikoimasta löytyy perinteisten materiaalien lisäksi eksoottisempiakin puulajeja: jättiläistuijaa, magnoliaa, tulppaanipuuta, radiataa ym.
Kesäsesonkina Puutukusta saa myös puutavaraa terassien ja laitureiden tekoa varten, puulajina siperian lehtikuusi. Tuotteiden laadusta ei tingitä, suuri osa yrityksen materiaaleista on jalostettu Suomessa.

Yrityksen pääasiallisia asiakkaita ovat kuluttaja-asiakkaat ja rakennusliikkeet, mutta erikoiset tuotteet kiinnostavat myös jälleenmyyjiä. – Periaatteessa kuluttaja on aina se viimeinen ringissä, myös jälleenmyyjien ja rakennusliikkeiden kautta, muistuttaa toimitusjohtaja Tommy Buddas. Palvellakseen kuluttaja-asiakkaitaan entistä kattavammin yritys aikoo lähitulevaisuudessa satsata nykyistä enemmän asennuspalveluihin. Tällä hetkellä vielä vaiheessa oleviin näyttelytiloihin aiotaan tulevaisuudessa niin ikään panostaa huolella. Myymälään on nousemassa saunastudio, jossa eri puulajit ja ratkaisut ovat asiakkaan helposti tutkailtavissa.

Verkkokauppansa ansiosta Suomen Puutukku palvelee asiakkaita myös maanlaajuisesti.  Buddas toivottaa kaikki sankoin joukoin myymälään tutustumaan pian valmistuvaan saunastudioon. – Tulkaa tutustumaan tuotteisiimme ja yllättymään valikoiman laajuudesta.