LVI-pepe_ turunteknologiakiinteistöt_solid_house

Vinkkejä LVI-tuotteiden hankintaan

Turussa jo pitkään vaikuttaneesta Lvi-liikkeestä kerrottiin yrityksen toiminnasta ja annettiin samalla kullanarvoisia vinkkejä mm. ilmalämpöpumppuostoksille mielivälle. 

LVI-Pepe Oy on vähittäis- ja tukkuliike, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Koko tuon ajan yrityksen markkina-aluetta on ollut pääosin Turun seutu, mutta nyt toimintaa ollaan laajentamassa myös Pirkanmaalle ja pääkaupunkiseudulle tarkoituksena tavoittaa erityisesti rakentajat ja remontoijat. Koko maanlaajuiseksi liikkeen toiminnan tekee oma nettikauppa, joka löytyy osoitteesta www.ilmastointikauppa.fi.

Ohjeita ilmalämpöpumpun hankintaan

Ilmalämpöpumput näyttelevät merkittävää osaa LVI-Pepen tuotevalikoimassa. Merkkejä löytyy moneen lähtöön, mutta viime aikoina asiakkaiden keskuudessa suosituimmaksi vaihtoehdoksi on noussut varmatoiminen ja laadukas Mitsubishin malli. Vaikka ilmalämpöpumppuvalmistajien kirjo on laaja, kehottaa LVI-Pepen toimitusjohtaja Hannu Kotkaslahti suosimaan tunnettuja malleja, joiden laatu on taattu. – On myös hyvä muistaa, että ilmalämpöpumppuostokset kannattaa hoitaa aina perinteisissä kivijalkamyymälöissä. Se on turvallisin vaihtoehto ja ongelmatapausten ilmantuessa asiakkaalla on aina tieto, mistä hakea apua, Kotkaslahti lisää.

Etenkin kesällä asiakkaita kiinnostavat myös erilaiset kodin jäähdytysratkaisut. Lämpimään vuodenaikaan olisi kuitenkin järkevintä varautua jo hyvissä ajoin, sillä sesongin ulkopuolella jäähdytyslaitteiden vertailu ja hankinta on helpompaa ja asennuksenkin saa nopeammin.

Kilpailuta myös tarvikkeet!

LVI-Pepestä halutaan muistuttaa, että rakentajien olisi syytä panostaa myös tarvikkeiden kilpailuttamiseen. – Suunnitelmien pohjalta teemme tarjouslaskelman ja asiakkaan niin halutessa pyydämme myös urakkatarjouksen yhteistyökumppaneiltamme. Valmis paketti on huomattavasti halvempi, kun työ- ja tarvikekaupan eriytetään toisistaan.