kilpitaloteikit

Visuaaliset ratkaisut kotiin ja töihin

Rakennusmaita koristavat liikenne- ja varoitusmerkit sekä opasteet ja mainosteipeillä varustetut pakettiautot. Tuotteet ovat todennäköisesti peräisin Kilpitalo Teikit Oy:n taitavilta tekijöiltä. Teollisuudessa yrityksen kädenjälki näkyy varoitusohjeissa ja infotauluissa. Yritys voi toteuttaa kaikkea, mitä asiakas tarvitsee kuvan ja tekstin muodossa sekä ulko- että sisätiloihin.

Teippauksia voi käyttää myös oman kotinsa stailaamiseen. Tapetit, koristellut pöytälevyt ja ovet ovat edullinen ja nopea vaihtoehto remontille, mikäli kyseessä on pelkkä visuaalinen muutos. Juuri visuaalinen taito tekee Kilpitalo Teikistä erinomaisen yhteistyökumppanin, joka osaa hahmottaa parhaan tavan toteuttaa asiakkaan idean.

– Meille on helppo tulla ja osaamme käyttää luovuutta erikoisempienkin töiden toteuttamisessa, eli rohkeasti vain esittämään ideoita, osakas Johan Bergström kertoo.
Bergström, Kari Salerto ja Toni Suonsuu ovat toiminnassaan yhdistäneet silkkipainon ja teippitalon voidakseen palvella asiakkaitaan mahdollisimman monipuolisesti. Toimitusaika on tehokkaampi, kun kaikki työt hoituvat saman katon alla. Alan huippukoneista ja ohjelmista huolimatta käsityö viimeistelee kaikki tuotteet. Bergström on itse toiminut yrityksessä 15 vuotta ja haluaisi tulevaisuudessa laajentaa yksityisasiakaskuntaa. Tällä hetkellä suurin osa asiakkaista koostuu rakennusliikeistä ja teollisuudesta.

– Koen, että meillä on vankka osaaminen ja tarpeelliset resurssit laajentaaksemme toimintaamme yksityispuolelle. Tarkoituksena olisi vastata mahdollisimman hyvin kaikkien asiakassegmenttiemme tarpeisiin.