Rakennus_ja_laatoitus_m_elo_solid_house_magazine_300_CMYK

Vuorovaikutus ja vastuu rakentamisen perustana

Rakennus ja Laatoitus M. Elon käsityön ja ongelmaratkaisun ammattilaiset ovat erikoistuneet keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin, mutta vesikatot ja vanhojen hirsitalojen saneeraus onnistuu yhtä lailla. Yrittäjä Mikko Elo on rakentanut toimintansa tyhjältä pöydältä parantaen tulosta vuosi vuodelta. – Ryhdyin yrittäjäksi heti koulun jälkeen ja olen saanut nauttia jatkuvasta kasvusuhdanteesta.

Työskentely yksityisellä sektorilla vaatii Elon mukaan hyvän ja mukavan persoonan sekä kyvyn toimittaa ainutlaatuisen hyvää työnjälkeä. Koska työt tehdään ihmisten kotona, on muistettava kunnioittaa sitä ja kantaa vastuu siitä alusta loppuun. Yhtä tärkeää on myös aktiivinen kommunikointi asiakkaan kanssa, sillä hyvä vuorovaikutus on sujuvan työn a ja o.

– Aikataulujen ja töiden sopimisessa on oltava selkeä ja kuunneltava asiakasta tarkkaan, Elo toteaa.

Yritys edustaa Amelia-keittiöitä ja he uskovat suomalaiseen osaamiseen. – Suunnittelemme, myymme ja asennamme keittiöitä, joiden alkuperän ja materiaalit tunnemme, Elo kertoo. Juuri laatu ja tarkkuus ovat Elon kilpailuvaltteja. – Meidät kannattaa palkata, jos haluaa hyvän lopputuloksen. Emme kilpaile hinnalla, vaan laadulla.

Rakennus ja Laatoitus M. Elon toiminta ei kuitenkaan rajoitu remontteihin. – Nyt kun kevät on tulossa, haluaisin myös muistuttaa, että palvelemme mökkiläisiä monipuolisesti. Siivoamme rannat, tarkistamme mökit myrskyjen jäljiltä ja asennamme laiturit. Mökille on mukava mennä, kun kauden avaus on hoidettu ja kaikki on kunnossa.