takka center

Yhdellä tulisijalla voi olla monta ilmettä

Takka on ikuinen elementti kodissa, ja sitä suunnitellessa päädytään usein varmaan sekä neutraaliin ratkaisuun, jotta ulkonäköön ei kyllästyisi. Tulisijan tai pinnoituksen vaihtaminen on hankalaa ja työlästä, joten tuntuu turvallisemmalta pelata varman päälle. Nyt on kuitenkin aika kokeilla jotain uutta; TakkaCenter Oy on tuonut markkinoille uuden tavan nauttia takasta osana sisustusta tarjoamalla helposti vaihdettavia pintalaattoja. Yrittäjä Mika Vuotila halusi löytää ratkaisun, joka olisi kätevä ja miellyttäisi asiakkaita. Hän kehitti laatat, jotka voi vaivattomasti vaihtaa tulisijaan jos kyllästyy alkuperäiseen tyyliin. – Asiakkaat voivat takan oston yhteydessä hankkia esimerkiksi kolme eri pintavaihtoehtoa ja itse vaihdella ulkonäköä kun siltä tuntuu.

Täyden palvelun talo tarjoaa täysin kotimaisen tuotteen, joka on valmistettu omassa tehtaassa. Tulisijat ovat CE-merkittyjä sekä VTT:n testaamia, joten tarjolla on ykköslaatua. Perusmallistosta on helppo räätälöidä täydellinen tulisija, joka on energiaa säästävä sekä tehokas lämmönlähde. – Asiakkaan on helppo tilata tulisija meiltä pelkästään kertomalla mitä haluaa. Hän saa laadukkaan ja omaan tyyliin sopivan tuotteen, kotiin asennettuna ja hyvään hintaan.

TakkaCenterillä on neljä omaa myymälää ja 12 jälleenmyyjää, joten tulisijat ovat saatavilla ympäri Suomen. Valmistuksesta ja myynnistä vastaavat alan ammattilaiset, mikä Vuotilan mukaan on äärimmäisen tärkeää jotta asiakas saisi juuri sitä mitä hän toivoo. – Kannattaa ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen myyjään, jos harkitsee tulisijaa, sillä asiantuntija osaa neuvoa, arvioida oikean koon sekä löytää parhaimman tuotteen.