Rakennustyöt_ville_kauppi_Solid_house_magazine_300_CMYK

Yhden miehen yrityksestä monipuoliseksi rakennusliikkeeksi

Jo yli 20 vuotta on vierinyt siitä, kun Ville Kauppi vuonna 1994 aloitti yhden miehen ja naularepun voimin rakennustoimintansa. Vuosien aikana kalusto on lisääntynyt ja työkohteet kasvaneet. Tänään, pääasiassa Satakunnan alueella toimiva Rakennustyöt Ville Kauppi Oy työllistää n. 40 rakennusalan ammattilaista.

Monipuolisuus näkyy yrityksen suorittamissa urakoissa, jotka vaihtelevat pienistä yksityisen sektorin töistä aina julkisen puolen mittaviin uudis- ja korjauskohteisiin sekä laajamittaisiin kokonaistoimituksiin. Käytettävissä oleva laaja yhteistyöverkosto sekä kehittynyt laadunhallintajärjestelmämme, mahdollistaa urakoiden sujuvan läpiviennin. – Kykenemme erikokoisiin ja erilaisiin töihin, laidasta laitaan. Esimerkiksi kaupan alaan on panostettu Satakunnan alueella viime aikoina paljon ja olemmekin tehneet yhteistyötä OK Keulan, Ruokakeskon ja LIDL:n kanssa, toteaa Ville Kauppi.

Kahteen vuosikymmeneen on mahtunut monien erilaisten kohteiden toteutuksia, eikä tämä vuosi ole rakennusalan haastavasta tilanteesta huolimatta poikkeus, kertoo Kauppi. Tällä hetkellä yritystä työllistävät mm. Merikoulun saneeraus Raumalla, Posivan ONKALO-työmaan rakennustekniset työt Olkiluodossa, rivitalokohde Eurajoella, kahden palvelutalon uudishankkeet Eurassa ja Porissa sekä alkamassa olevat, Köyliön kirkon saneeraus sekä munanpakkaamon rakentaminen Kiukaisissa.

Kauppi kuvailee hänellä työskentelevää tiimiä monipuoliseksi, motivoituneeksi ja muuntautumiskykyiseksi. – Uskon, että palveluiden monipuolisuus, henkilökunnan osaaminen sekä pitkä kokemuksemme alalta, ovat tehneet meistä Satakunnan alueella tunnetun ja luotettavan tekijän, jonka kanssa yhteistyö on toimivaa, Kauppi summaa.