Yhteisvoimin eteenpäin

Hämeen Laaturemontin ja Vesivekin yhdistyminen saman katon alle tarkoittaa asiakkaille entistäkin parempia kattoremontteja.

Kaksi pitkän linjan toimijaa, vesikattosaneerauksia tekevä Hämeen Laaturemontti Oy ja sadevesikouruja sekä kattoturvatuotteita valmistava ja asentava Vesivek Oy yhdistivät voimansa tämän vuoden alussa. – Vesivek kiinnosti meitä toimijana, sillä olimme käyttäneet heidän valmistamiaan vesikouruja jo ennen yrityskauppaakin. Vesivek on kattoturvatuotteissa ja sadevesijärjestelmissä täysin edelläkävijä lukuisine patentteineen ja nerokkaine ratkaisuineen. Nyt pystymme tarjoamaan kaikkia näitä tuotteita yrityskauppojen myötä laajentuneelle asiakaskunnallemme, sanoo Hämeen Laaturemontti Oy:n Tuomas Pelkonen. Lisääntyneen tuotevalikoiman lisäksi yhdistyminen Vesivekin kanssa on tuonut Hämeen Laaturemontille myös vuosikymmenten edestä vankkaa kokoemusta ja ammattitaitoa asentamisen saralta.

Uusia asiakkaita ja selkeämpiä kokonaispaketteja

Yhdistyminen tarkoittaa molempien yritysten asiakkaille ennen kaikkea entistä laadukkaampia kattoja selkeimmin sopimuksin. – Pystymme tarjoamaan asiakkaille kokonaispaketin ja toteuttamaan sekä saneeraukset että uudiskohteet alusta loppuun itse, ilman alihankintaa. Kaikki tuotteet tulevat omilta tehtailtamme ja ovat suomalaista työtä, Pelkonen kertoo.

– Yhdistyminen on tuonut mukanaan myös myynnillistä synergiaa, kun porukkaa kentällä on nyt enemmän. Meidän kauttamme Hämeen Laaturemontti pääsee paremmin kiinni myös rakennusliikkeisiin ja uudispuoleen, kun taas me pystymme nyt tavoittamaan tuotteillamme myös kuluttajia ja saneerauspuolta, sanoo Vesivekiä edustava Janne Tirkkonen. Yhdistymisen myötä keskuksista tulee myös isompia ja niissä on enemmän henkilöstöä ja osaamista. Tällä hetkellä Vesivekin 18 toimipisteestä Hämeen Laaturemontti on mukana kymmenessä.

Korkea laatu kantavana voimana

Kahden yrityksen yhteensovittaminen on Pelkosen ja Tirkkosen mukaan sujunut hämmästyttävän hyvin. – Meillä on valtava tekemisen meininki ja tosi hyvä yhteishenki. Korkea työlaatu ja tehokkuus ovat edelleen yrityksemme tärkeimpiä kantavia voimia, Pelkonen sanoo.

Laatu näkyy monessa asiassa ja siitä todistuksena toimii myös Suomen ensimmäinen ISO 9001:2015-sertifikaatti, joka myönnettiin Hämeen Laaturemontille hiljattain. – Se takaa kaikille asiakkaillemme ympäri Suomen laadullisesi täsmälleen samanlaisen asennuksen, Pelkonen sanoo.

Sertifikaatin ohella laadusta kertoo myös se, että kaikki yrityksen käyttämät asentajat ovat suomalaisia, ”paikallisia poikia”, kuten Hämeen Laaturemontin slogankin kertoo. Vesivekin myötä asiakkaat taas saavat katoilleen markkinoiden parhaat sadevesijärjestelmät, joihin kuuluvat myös Suomen ainoat, polttomaalatusta alumiinista valmistetut kourut. – Alumiini on kevyt mutta kestävä materiaali ja annamme sille jopa sadan vuoden takuun, Tirkkonen lupaa.