maskun-sähköasennus-300dpi-cmyk

Yhteisvoimin onnistumisia

Sami Gottschalk ja Pekka Grönholm ovat tutustuneet työmailla itsenäisinä yrittäjinä omalla erikoisalueellaan. Kaksikko huomasi yhteistyön sujuvan saumattomasti ja päätti yhdistää voimansa rakennusalalla. Gottschalk on kokenut sähkömies ja Maskun Sähköasennuksen omistaja. Grönholm puolestaan on toiminut LVI-alalla jo 20 vuoden ajan ja työskentelee LVI-työ Grönholmin nimen alla.

Miksi yhteistyö kannattaa?
– Pelkkä lämminvesivaraajan vaihto vaatii sähkömiehen, putkimiehen ja voimaa. Me voimme hoitaa asian kerralla, Gottschalk toteaa. Molemmat toimijat ovat yhtä mieltä verkostoitumisesta; se kannattaa. Yhteistyökumppanit ovat laajentaneet verkostoaan muista sähkö- ja putkitoimijoista myös maanrakentajiin sekä eri rakennusosa-alueiden ammattilaisiin. – On tärkeää, että verkosto koostuu luotettavista tekijöistä, Grönholm kertoo. Tavoitteena on tehdä tiiviimpää yhteistyötä myös isännöitsijöiden ja suunnittelijoiden kanssa.

Työnkuvaan kuuluvat niin omakotitalojen kuin kerrostaloasuntojen uudisrakennus- ja saneeraustyöt. Palvelualttiit Grönholm ja Gottschalk ovat aina valmiita auttamaan, oli kyseessä tunnin työ tai isompi urakka. Tällä hetkellä Turussa olisi tarjolla paljon korjausrakentamiskohteita, mutta taloyhtiöt eivät välttämättä reagoi korjaustarpeisiin otollisimpana hetkenä, eli tarpeeksi ajoissa. Grönholm ja Gottschalk kehottavat kuitenkin kaikkia ottamaan korjaustarpeet vakavasti: – Ei kannata odottaa vahinkoa, sillä siinä vaiheessa kustannukset ovat jo aivan eri luokkaa kuin ajoissa tehdyn peruskorjauksen, Gottschalk kertoo.